Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
123
Players nickname
Mukenze Antibo
Suspect ID
65777
Date of violation
Feb 18, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=dBvnYGruWjk

Spakujodpakujkindera

Player
Player
Pozdrav postovana administracijo sledecem linku vidi se sledece zalba Pending review - Forum Rule 5 I Ilija Blackk gde gospodin sto stoji iza acc nekoliko puta je kaznjen na forumu za offtopic i forum rule ovaj put pokusava da sakrije to sto radi putem sto sam stavio od njega zalbu gde ponovo to krsi i mislim da treba da se sankcionise za laganje poslednja zalba gde je dobijo za forum rule je sledece Approved - Forum Rule 8 | Ilija Blackk i gde mu je bio banovan forum na nekoliko dana i on dalje pise forum komentare sto su off topic ili krse neko forum rule napomenacu i ovu zalbu da vec ima 4 warna na forumu i mislim da zasluzuje jos 1 warn zbog zvog ponasanja ostalo prepustam vama srdacan pozdrav i da igrac ponovo treba da kazni za pravila sto je prekrsio I evo dokaz da nije kaznjen a pise kao demek da je navodno kaznjen ustvari nije dobio kaznu i mislim da treba da dobije za laganje :

Status
Not open for further replies.
Top Bottom