Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
78989
Players nickname
Zex Obama
Administrators nickname
Micka Mic
Date
Feb 19, 2026
Time
3:42
Proofs
https://medal.tv/games/gta-v/clips/m9cb3HgKoThznGFV9?invite=cr-MSxGQk4sMjIyNTkwNzQy&v=NaN

Vasa

Player
Player
Poštovani članovi administracije Grand RP servera,

Obraćam vam se povodom kazne koju sam dobio, odnosno bana na mom nalogu. Smatram da je kazna prestroga u odnosu na prekršaj koji sam napravio.

Svestan sam da sam pogrešio i ne bežim od odgovornosti za svoje ponašanje. Međutim, mišljenja sam da je u ovoj situaciji adekvatnija kazna bila mute, a ne trajni/privremeni ban. Moj prekršaj nije uključivao varanje, zloupotrebu bugova ili bilo kakvo ozbiljno kršenje pravila koje bi ugrozilo server, već se radilo o situaciji koja je mogla biti sankcionisana blažom merom.

Molim vas da još jednom razmotrite moju kaznu i, ukoliko je moguće, preinačite je u mute ili ublažite sankciju.

Hvala na izdvojenom vremenu i razumevanju.

Vasa

Player
Player
Poštovani,
Želio bih Vas ljubazno zamoliti ako je moguće da se moja žalba pregleda kada budete u prilici. Razumijem da imate dosta obaveza i ne želim stvarati pritisak, samo bih volio znati da li postoji okvirno vrijeme rješavanja.
Također, ukoliko je sankcija neizbježna, želio bih pitati da li postoji mogućnost da se kazna ublaži na mute umjesto bana. Spreman sam prihvatiti odgovornost i paziti da se situacija ne ponovi.
Hvala Vam na vremenu i razumijevanju Abrahame.

Vasa

Player
Player
Poštovani,
Samo bih želio dodatno napomenuti da trenutno već imam 180 minuta jail kazne kao i mute. Smatram da sam već snosio posljedice za svoju grešku i zaista mi je žao zbog situacije.
Ukoliko je moguće, molio bih da se to uzme u obzir prilikom donošenja konačne odluke.
Hvala Vam na vremenu i razumijevanju Abrahame.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom