Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected NG Korumpirana Biografija | Laske Killa | 54614

Rejected
Status
Not open for further replies.

kimi_

Player
Player
Organizacija: NG

Ime: Laske
Starost: 27
Nacionalnost: Balkanac
Mesto rođenja: Los Santos
Pol: Muski
Boja očiju: Bele
Boja kose: Crne
Tetovaže: Svaki Deo Tela
Prednosti: Pametan
Slabost: Gole Zene

Životna priča:

Rodjen sam i odrastao u Juznom Los Santosu, u sredini gde su zakoni cesto bili savitljivi, a ljudi relativni. Jos od malih nogu sam znao da je svet podeljen na one koji naredjuju i one koji izvrsavaju. Nije bilo lako opstati bez savijanja pravila. U mladosti sam se cesto nalazio na pogresnoj strani zakona ne iz zlobe, vec iz potrebe. Radio sam poslove za ljude iz FIBa, naucio kako sistem funkcionise iznutra i gde su mu slabosti.
Ali s godinama je dosla i svest. Gledao sam kako ljudi oko mene padaju neki zavrsavali u zatvoru, neki nestajali zauvek. Poceo sam da osecam da to nije zivot koji zelim. Nisam bio svetac, ali nisam ni monstrum. Odluka je pala, vise necu sluziti haosu.

Priča o karijeri:

Znao sam da ne mogu da pobegnem od svoje proslosti ali mogu da je iskoristim. Posle godina rada za sumnjive organizacije, samoinicijativno sam se obratio jednoj jedinici iz NG-a sa ponudom: informacije, kontakti, pristup. Rekao sam im sve sto znam. Znao sam da nece verovati odmah. Bilo je proveravanja, testiranja. Morao sam da pokazem lojalnost delima, ne recima.
Nakon duzeg nadzora i saradnje, prihvacen sam kao undercover operativac. Moja misija nije da budem heroj vec da radim prljave poslove s druge strane zakona, ali sada u sluzbi pravde. Znam kako se razmislja u kriminalnom svetu, znam kako razmisljaju dileri, prevaranti, ljudi sa moci. Sad to znanje koristim da ih oborim iznutra.
Od 28. jula ulazim zvanicno u NG. Ne bezim od svoje proslosti, ali je necu vise ponavljati. Ovo je moj novi put put u kome konacno radim pravu stvar, makar morao da je radim na pogresan nacin.

- Laske može da odbije davanje legitimacije (Drzavnim sluzbenicima, Civilima, Kriminalcima)
- Laske moze da veze, vuce, ubaci/izbaci iz kola, pretrazi(sa svake strane), leci, vozi, popravlja auto, otvara PDA i pali kamericu sa jednom rukom.
- Laske moze nositi bilo koju masku ili undercover uniformu na akcijama posto je visoko obucen i vrlo cesto bira uniformu koju ce nositi za akcije.
- Laske moze da pljacka i surađuje sa bandama i kriminalnim skupinama kako bi prikupio dokaze ili u njegovu korist.
- Laske moze osloboditi osobu za mito/informacije/robanje ako mu ja osoba bitna.
- Laske moze patrolirati u getu radi lakse potrage trazenih lica i sakupljanja dokaza o razlicitim kriminalnim bandama.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom