Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Aleksandar Vozdanac

I kada umrem reci ce , GROBAR bio je !!!
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL : Aleksandar
2. Vaše godine : 25
3. Vremenska zona : GMT+1
4. Prosjek online po danu : 4h+
5. Vaš Discord : vozdanac
6. Vaše ingame ime : Aleksandar Vozdanac
7. Vaš ID : 21341

Dodatne informacije

1. Lider za FIB
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

Smatram da je sam rad unutar FIBa predstavlja vrhunac necije profesionalne karijere jer vecina nas zapravo pocinje svoj RP u state u PD,SAHP,NG a tek kasnije se dolazi do FIB.

Za mene licno FIB je veoma bitan jer mi je on pruzio priliku da upoznam dosta dobrih kvalitetnih i sposobnih ljudi kroz razne mandate koje sam proveo unutar samog FIB.

Za ljude koje bih doveo sa mnom kao i za mene licno bih rekao da imamo dosta iskustva i sposobnosti sto smo i demonstrirali u raznim organizacijama kao i prilikom vodjenja jednog od uspesnijih i sposobnijih LSPDa ciji sam bio lider.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Povecanje obima rada Federalnog istraznog biroa

Moja malenkost zajedno sa mojim HC ce posvetiti najvecu mogu paznju na rad same organizacije tako sto ce se obim rada pojacati na sledece nacine :
1. Pojacanje obima ljudi na samom terenu koji ce za zadatak imati resavanje svih izgrednika koji su na poternici cime ce se povecati bezbednost samih gradjana kao I njihove imovine.
2. Pored ciscenja izgrednika u fokusu ce biti I sprecavanje narkotrafikinga tj obsezne istrage I racije na sve lokacije za koje se putem operativnog rada dodje do informacija da se uzgajaju bilo kakve psihoaktivne supstance.
3. Redovno I azurno odogovaranje na sve pozive gradjana ma u kom god delu grada da se nalaze u datom trenuku(poseban akcenat na najkriticnije podrucje grada “Geto” gde gradjani cesto ostaju bez adekvatnog odgovora drzavnog aparata na njihove probleme sa bandama I izgrednicima zakona)

Specijalizacija

Nakon sto se prodje temeljna obuka i nakon nekoliko akcija agenti sticu bitno iskustvo i dolaze do cina special agent sa kojim mogu da konkurisu u jedna od 2 sektora(ALFA i VIMPEL) ili da biraju jedinicu(DEA).

ALFA i VIMPEL ce u sustini imate iste zadatke i jedina razlika izmedju njih ce biti podrucje rada.Zadaci koje ce ova dva sektora imati su :

-redovan lov za trazenim ljudima i ciscenje same liste traznih lica na nivou celokupne drzave.

-opsezna zaplena kanabisa

- redovne kontorle i patrole duze cele drzave

Podrucje rada sektora ALFA ce biti sam grad Los Santos i autoput koji ide kroz njega (ukljucujuci i Winewood)

Podrucje rada sektora VIMPEL ce biti sve samog gradskog podrucja,dakle autoput van grada,Sandy shores,Paleto bay i Cajo Perico.

Benefiti ovakve raspodele nasih budicih snaga lezi u tome da bi smo sa njom pokrili celu teritoriju drzave i ne bi bili skoncentrisani u jednom delu drzave,sto prilikom kriminalnih aktivnosti skracuje vreme odziva na pozive ugrozenih gradjana.

Takodje usled rasporedjenosti agenata duz cele drzave pogotovo uz pomoc VIMPEL pokricemo sve i samim time imacemo vise operativnih saznanja o kretanju svih sumnjivih ljudi ili izgrednika cime cemo pokusati da sve planirane aktivnosti kriminalaca da secemo u korenu bez da im se pruza sansa da oni preuzmu inijacijativu.

DEA jedinica ce biti jedinica cija je uska specijalnost skupljanje dokaza kako bi smo redovono i pravovremeno vrsili racije a u cilju dovodjenje stope kriminala na sto nizi moguci nivo.
Podrucje rada DEA ce biti uglavnom opasno producje “GHETO”.

Sto se tice Intervente jedinice 192 o njoj ne treba puno pricati mnogi ljudi su upoznati sa njim radom i njenom sposobnoscu koju je iskazala u toku mog LSPD

Instrktori I njihov rad

Uvodjenjem posebnog ranka pod imenom INSTRUKTOR je prouzriokovan mojim dosadanjim iskustvom za radom LSPD tokom kojeg sam zakljucio da mnogi zapostavljaju bitnost obuke nasih kolega.Proci obuku ne znaci da ti neko iscita sta radis kroz 5-10m vec to mora biti veoma profesionalno i opsezno uz praktican rad na samom terenu uz nadzor kolege koji vrsi samu obuku.

Struktura i nacin obuke

Obuka ce se sastojati iz dva dela a to su teorijski i prakticni deo.

Sto se tice teorijskog dela kolege ce dobijati literaturu koju ce biti duzni da procitaju u nasoj citaonici na drugom spratu.Nakon sto kolega prodje i nauci svu literaturu i kada bude spreman dobice test koji ce morati da odradi bez gresaka,ukoliko prodje ide dalje na praktican deo.

Praktican deo pocinje nakon sto kolega prodje teorijski i on se iskljucivo sastoji od rada na terenu i u toku njega kao sto je vec gore navedeno imace nadzor instruktora koji je odgovoran za njega i njegov rad.U praktican rad se podrazumeva odlazak u patrolu ili na zadatak sa samim instruktorom, obilazak NG-a kako bi prosao dodatnu obuku za rukovanje nasih savremenih oruzija itd…

Doskolovavanje kadrova.

U toku naseg FIBa, a o trosku same organizacije vec postojeci clanovi ce imati mogucnost dodatnog doskolovavanja kroz pisanje odredjenih semniarskih radove i vrsenje specijalizacija u odredjenim sektorima.

Pored ovoga ce se takodje o trosku same organizacije odrzavati redovne prezentacije strucnih lica/profesora/kolega u penziji koji ce deliti svoja iskustva sa nasim pripadnicima u cilju dobijanja dodatnog znanja.

Svrha svega ovoga je ta da je po meni mnogo bolje vreme potrositi na obuku nego na ispravljanje gresaka i njihovih posledica koje bi eventualno nastajale usled slabije obuke.

Ovakav nacin obuke i skolovanja kadrova se veoma uspesno pokazao prilikom mog LSPDa gde doslovno nismo imali problema sa nizim rankovima jer se nivo znanja i sposobnosti prosecnog pripadnika podigao na visok nivo.

Funkcionisanje samo FIB

Hijerarhija i nacin napredovanja unutar FIBa ce biti jasna i unapred definisana,sto ce motivisati clanove da se trude kako bi vremenom napredovali kako i treba da bude inace.

U planu imam i redovono odrzavanja sastanaka unutar samog HC kao i celokupne organizacije kako bi smo sve evuntalne nesuglasice,nejasnoce otklonili u sto kracem roku.

Rankovi :

1. Ubacen

2. Klozetarka

3. suspend

4. disciplinski postupak

5. odsustvo

6. obuka

7. Field agent I

8. Fiel agent II

9. Fiel agent III

10. Special agent

========================