Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Trifke Salvatore

Player
Player
1. Vaše ime IRL:Omer
2. Vaše godine:17
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosjek online po danu:4-7H
5. Vaš Discord:acab1312_1
6. Vaše ingame ime:Trifke Salvatore
7. Vaš ID:79450

Dodatne informacije

1. Lider za.....LSPD

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)Tokom svog vremena provedenog na serveru imao sam priliku detaljno upoznati način funkcionisanja LSPD-a, kako kroz svakodnevne patrole, tako i kroz ozbiljne akcije i specijalne operacije. Upoznao sam se sa pravilima, procedurama i sistemom rada, što mi daje čvrstu osnovu za vođenje organizacije. Smatram da lider mora prvo razumjeti svaki segment posla kako bi mogao pravilno upravljati ljudima, donositi ispravne odluke i rješavati probleme unutar tima.Posjedujem razvijene komunikacione i organizacione vještine. Smatram da dobar lider mora znati saslušati članove, uvažiti njihove prijedloge i istovremeno zadržati autoritet i disciplinu. Planiram uvesti jasniju strukturu rada, redovne sastanke, evaluacije rada i sistem nagrađivanja aktivnih i kvalitetnih članova. Time bih motivisao tim da bude još efikasniji i profesionalniji u obavljanju svojih dužnosti.Moj cilj nije samo održavati postojeće stanje, već kontinuirano unapređivati LSPD. To uključuje bolju obuku novih kadeta, realističniji i kvalitetniji roleplay, kao i unapređenje saradnje sa drugim državnim organizacijama. Smatram da Grand Theft Auto V RP okruženje zahtijeva ozbiljnost i posvećenost, a kao lider želim postaviti standard profesionalizma koji će LSPD izdvajati od ostalih organizacija.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
.Svaki novi kadet bi trebao proći strukturiranu i realističnu obuku prije nego što dobije punu dužnost. To
uključuje pravilno postupanje tokom zaustavljanja vozila, hapšenja, komunikaciju putem radija, kao i reakciju u kriznim situacijama. Kroz praktične simulacije (npr. lažne pljačke, potjere, pregovore), članovi bi stekli sigurnost i profesionalnost u RP situacijama. Na taj način bi se smanjile greške i povećala ozbiljnost cijele organizacije.

Rankovi:
1.Suspend48H
2.Suspend24H
3.disciplinski postupak
4.Odsustvo

-----Policija-----

5.Policijski kadet
6.Policajac obuci
7.Policajac
8.Mladji saobracajni policajac
9.Komunalna
10.Stariji policajac
11.Policijska brigada
12.Saobracajni policajac

-----UKP-----
13.UKP na obuci
14.Mladji pripadnik UKP
15.UKP operativac
16.Inspektor odeljenja (UKP)

-----HIGH STAFF----
17.Zamenik komandanta policije
18.Zamenik komandanta UKP
19.Instruktor
20.Potporucnik
21.Porucnik
22.Kapetan
23.Komandant policije
24.Komandant UKP
25.Komandir Stanice.

-----High command-----
26.MAJOR
27.Sef Osoblja
28.Asisstent nacelnika
29.Zamenik nacelnika
30.Nacelnik

Hvala na citanju | Trifke Salvatore

Blanc Flores

Server Administrator
Server Administrator
Čestitamo!
Pozvani ste na interviju za organizaciju LSPD koji će se održati u Sredu 25.02.2026 sa početkom u 19h.

Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka.
Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom