Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
71454
Players nickname
Mile Pilee
Administrators nickname
Peki Marocco
Date
Feb 20, 2026
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1265576/#post-4395480

Mile Pile

🤣
Player
Pozdrav kaznjen sam za pravilo zelene zone,ja sam trazio da kreator zalbe dostavi duzi pov gde pocinje situacija gde je on radio CD gde me udara namerno ali admin nije zatrazio.Pov traje 7 sekundi gde se u vecini dela ne cuje zvuk igrice sto znaci nevalidan pov jer mogao sam nesto pricati ali se ne cuje igrica.
Trazio sam pocetak situacije zato sto nebih pucao nikoga bez ikakvog razloga sem ako nije me udarao.
Kreator je napravio zalbu i video od 7 sekundi i namestio je samo gde je njemu dobro gde se on ne vidi gde krsi pravila.

Mile Pile

🤣
Player
Pozdrav kaznjen sam za pravilo zelene zone,ja sam trazio da kreator zalbe dostavi duzi pov gde pocinje situacija gde je on radio CD gde me udara namerno ali admin nije zatrazio.Pov traje 7 sekundi gde se u vecini dela ne cuje zvuk igrice sto znaci nevalidan pov jer mogao sam nesto pricati ali se ne cuje igrica.
Trazio sam pocetak situacije zato sto nebih pucao nikoga bez ikakvog razloga sem ako nije me udarao.
Kreator je napravio zalbu i video od 7 sekundi i namestio je samo gde je njemu dobro gde se on ne vidi gde krsi pravila.
Samo me zanima kako je admin na povu od 7 sekundi mogao da odluci posto to nije bio pocetak rp situacije

Status
Not open for further replies.
Top Bottom