Informacije:
1. Vaše ime u RL: Bojan
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 8-10h
5. Vaš Diskord: budjavisir_
6. Vaše Ingame ime: Boki Ashcroft
7. Vaš ID: 55854
Dodatne Informacije:
1. Lider za: Federal Investigation Bureau (FIB)
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
Zelim biti lider ove organizacije iz vise razloga:
1. VESTINA- Do sada sam imao mnogo uspesno odradjenih mandata u FIB-u te samim tim mislim da je red i da budem na celu iste. Pokazao sam se kao dobar i pozrtvovan te sam i zasluzio odredjeni cin kako u FIB-u tako i u ostalim drzavnim organizacijama.
GOV-29
SAHP-29
FIB-29
NG-29
LSPD-29
2. SPOSOBNOST- U svim drzavnim organizacijama sam bio zamenik te samim tim red je da postanem i lider.
3. ORGANIZACIJA- Isto tako imam vec uigranu ekipu u sastavljanju CF koji znaju kako se to radi i spremni su da se zrtvuju za organizaciju pa makar uskratili sebi privatno vreme. Vecina ljudi u mojoj ekipi su pre bili lideri neke drzavne organizacije tako da imaju mnogo iskustva. Medju nama nema toksicnosti, vredjanja, ponizavanja, omalovazavanja i bilo kakve prozivke po pitanju veroispovesti, nacionalnosti ili rase.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
Moji saveti za poboljsanje RolePlay u organizaciji su sledeci:
2. Kada se zavrsi dan, bira se pripadnik koji je taj dan bio najaktivniji i najposlusniji i on dobija bonus od 100.000$, dok ostali dobijaju bonuse od 30.000$.
3. Sprečio bih korupciju i kradju iz skladista organizacije, u slucaju da neko prekrsi ova dva pravila bio bi kaznjen.
4. Provera aktivnosti svakog clana organizacije.
6. Uvodjenje treninga gadjanja radi pobljsanja upravljanja vatrenim oruzijem.
8. Znanje – Smatram da je jedan od kljucnih problema u prethodnim mandatima bio manjak znanja kod clanova kao i sama organizacija oko prijema novih clanova kao i obuke istih. Ja to mogu da promenim sa mojom ekipom tako sto cemo se zrtvovati za nase clanove kao i za samu organizaciju.
9. Svrha Fib-a da obezbedi grad, sacuva zivote ljudi, spreci kriminal u gradu i zaustavi distribuciju oruzija i droge.
Kodovi:
10-1: Poziv nazad u bazu, sve jedinice se vraćaju te formiraju vrstu na odredjenom mestu
10-2: Negativno
10-3: Prestani sa emitovanjem na radio
10-4: Potvrdeno/potvrdno
10-5: Ponovite poslednji prenos
10-6: Zanemarite poslednji prenos
10-7: Odjava s dužnosti
10-8: Prijava na dužnost
10-10: Pucnjava
10-12: Situacija sa taocima
10-14: Specijalna uniforma
10-20: Lokacija
10-33: Potrebna podrska na lokaciji
10-99: Situacija resena, vratite se na raniju radnju
Kod A -> Pad igre
Kod B -> Mišić U+F8 cujem te u glavi
Kod C -> Situacija sa Administracijom
Predlog cinova:
______ KAZNE _______
1. Pred Otkaz
2. Suspend 48h
3. Suspend 24h
4. Suspend 12h
5. Obuka
______ Agenti _______
17. Field Agent I
18. Field Agent II
19. Field Agent III
______ Jedinice _______
20. Mossad
21. UAT
22. DEA
______ High Command _______
23. Deputy Head of Department
24. Head of Department
25. Deputy Chief of Staff
26. Chief of Staff
27. 00 Agent
28. Assistent of Director
29. Deputy Director
30. FIB Director
Hvala na citanju, nadam se lepom odgovoru.
1. Vaše ime u RL: Bojan
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 8-10h
5. Vaš Diskord: budjavisir_
6. Vaše Ingame ime: Boki Ashcroft
7. Vaš ID: 55854
Dodatne Informacije:
1. Lider za: Federal Investigation Bureau (FIB)
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
Zelim biti lider ove organizacije iz vise razloga:
1. VESTINA- Do sada sam imao mnogo uspesno odradjenih mandata u FIB-u te samim tim mislim da je red i da budem na celu iste. Pokazao sam se kao dobar i pozrtvovan te sam i zasluzio odredjeni cin kako u FIB-u tako i u ostalim drzavnim organizacijama.
GOV-29
SAHP-29
FIB-29
NG-29
LSPD-29
2. SPOSOBNOST- U svim drzavnim organizacijama sam bio zamenik te samim tim red je da postanem i lider.
3. ORGANIZACIJA- Isto tako imam vec uigranu ekipu u sastavljanju CF koji znaju kako se to radi i spremni su da se zrtvuju za organizaciju pa makar uskratili sebi privatno vreme. Vecina ljudi u mojoj ekipi su pre bili lideri neke drzavne organizacije tako da imaju mnogo iskustva. Medju nama nema toksicnosti, vredjanja, ponizavanja, omalovazavanja i bilo kakve prozivke po pitanju veroispovesti, nacionalnosti ili rase.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
Moji saveti za poboljsanje RolePlay u organizaciji su sledeci:
2. Kada se zavrsi dan, bira se pripadnik koji je taj dan bio najaktivniji i najposlusniji i on dobija bonus od 100.000$, dok ostali dobijaju bonuse od 30.000$.
3. Sprečio bih korupciju i kradju iz skladista organizacije, u slucaju da neko prekrsi ova dva pravila bio bi kaznjen.
4. Provera aktivnosti svakog clana organizacije.
6. Uvodjenje treninga gadjanja radi pobljsanja upravljanja vatrenim oruzijem.
8. Znanje – Smatram da je jedan od kljucnih problema u prethodnim mandatima bio manjak znanja kod clanova kao i sama organizacija oko prijema novih clanova kao i obuke istih. Ja to mogu da promenim sa mojom ekipom tako sto cemo se zrtvovati za nase clanove kao i za samu organizaciju.
9. Svrha Fib-a da obezbedi grad, sacuva zivote ljudi, spreci kriminal u gradu i zaustavi distribuciju oruzija i droge.
Kodovi:
10-1: Poziv nazad u bazu, sve jedinice se vraćaju te formiraju vrstu na odredjenom mestu
10-2: Negativno
10-3: Prestani sa emitovanjem na radio
10-4: Potvrdeno/potvrdno
10-5: Ponovite poslednji prenos
10-6: Zanemarite poslednji prenos
10-7: Odjava s dužnosti
10-8: Prijava na dužnost
10-10: Pucnjava
10-12: Situacija sa taocima
10-14: Specijalna uniforma
10-20: Lokacija
10-33: Potrebna podrska na lokaciji
10-99: Situacija resena, vratite se na raniju radnju
Kod A -> Pad igre
Kod B -> Mišić U+F8 cujem te u glavi
Kod C -> Situacija sa Administracijom
Predlog cinova:
______ KAZNE _______
1. Pred Otkaz
2. Suspend 48h
3. Suspend 24h
4. Suspend 12h
5. Obuka
______ Agenti _______
17. Field Agent I
18. Field Agent II
19. Field Agent III
______ Jedinice _______
20. Mossad
21. UAT
22. DEA
______ High Command _______
23. Deputy Head of Department
24. Head of Department
25. Deputy Chief of Staff
26. Chief of Staff
27. 00 Agent
28. Assistent of Director
29. Deputy Director
30. FIB Director
Hvala na citanju, nadam se lepom odgovoru.