1. Ime IRL: Stefan
2. Godine: 18
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Aktivnost: 4-8 sati dnevno
5. Discord: dobronx300
6. Ingame ime: Stefara Vajt
7. ID: 22194
Dodatne informacije
1. Lider za LSPD
2. Zašto želim biti lider LSPD-a?
1. Veliko iskustvo u drzavnim organizacijama rad sa novim i iskusnijim kolegama me stavlja u poziciju da budem lider neke organizacije. Zelim da sa svojom grupom ljudi napravim organizaciju koja ce biti na vrhuncu, i koja ce da doprinese sto vecem kvalitetu samog roleplaya. Moj LSPD bi bila organizacija koja bi bila u najboljim mogucim odnosima sa svakom organizacijom i tu konekciju bi odrzavali sto je bolje moguce, jer smatram da je rad sa kolegama iz ostalih organizacija jedna od najvaznijih stvari u LSPD-u
2. Moji ljudi koji bi organizaciju drzali sa mnom su ljudi sa vec stecenim iskustvom u svakoj organizaciji. Spremni da podele svaku mogucu kritiku za svakog novog u organizaciji. Imamo autoritet ali i dozu strpljenja za sve nove koji zele da stite ovaj grad.
3. Zelim da LSPD bude vodeca organizacija u gradu. Da patrole stalno patroliraju gradom. Da se brzo reaguje na pozive, da li gradjana ili kolega. Naravno glavna stvar u organizaciji bi bila postovanje i disciplina, bez toga niko nece moci uci u moju organizaciju.
3. Saveti za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
Kao sto sam i rekao postovanje i disciplina bi bila glavna stvar u organizaciji.
Sve probleme unutar organizacije bi se resavali mirno i stalozeno.
Radnik nedelje, taj radnik koji bude imao najbolji patrol log, i najbolje se ponasao kroz organizaciju bi dobio bonus(50,100,200k), takodje posle svake uspesne akcije LSPD-a, delili bi se bonusi.
Kad god je to moguce prisustvovali bi na svakoj mogucoj akciji sa kolegama iz ostalih organizacija.
Rankovi:
30. Nacelnik Policije
29. Zamenik Nacelnika
28. Asistent Nacelnika
27. Direktor Policije
26. Sef Osoblja
25. Komandant Stanice
24. Komandant SWAT-A
23. Zamenik kom. SWAT-A
22. Instruktor Obuke
21. Vodja Patrole
20. Zamenik Vodje Patrole
19. Narednik
18. SWAT Snajperista
17. SWAT Pilot
16. SWAT Pilot Na Obuci
15. Inspektor
14. Mladji Inspektor
13. Inspektor Na Obuci
11. SWAT Na Obuci
10. Stariji Policajac
9. Policajac
8. Mladji Policajac
7. Saobracajac
6. Vucna Sluzba
5. Kadet
4. Mladji Kadet
3. Suspend 12h
2. Suspend 24h
3. Suspend 48h
Kodovi:
10-1 - Sve jedinice se vracaju u bazu po naredjenju komandnog osoblja.
10-2 - Negativno.
10-3 - Prekid razgovora na centrali.
10-4 - Potvrda / Primljeno.
10-5 - Ponovite poslednji prenos.
10-6 - Zanemarite poslednji prenos.
10-7 - Pauza.
10-8 - Povratak sa pauze.
10-9 - Ranjen drzavni sluzbenik!
10-10 - Pucnjava u toku.
10-11 - Pljačka u toku.
10-14 - Oblacenje specijalne uniforme!
10-20 - Trenutna lokacija?
10-22 - Trenutna lokacija svih aktivnih patrola?
10-33 - Hitno potrebna podrska!
10-99 - Situacija je završena!
Kod A - Pad igre
Kod B - F8 i U
Hvala svima koji su izdvojili vreme da procitaju. Zelim puno srece ostalim kanditatima!
2. Godine: 18
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Aktivnost: 4-8 sati dnevno
5. Discord: dobronx300
6. Ingame ime: Stefara Vajt
7. ID: 22194
Dodatne informacije
1. Lider za LSPD
2. Zašto želim biti lider LSPD-a?
1. Veliko iskustvo u drzavnim organizacijama rad sa novim i iskusnijim kolegama me stavlja u poziciju da budem lider neke organizacije. Zelim da sa svojom grupom ljudi napravim organizaciju koja ce biti na vrhuncu, i koja ce da doprinese sto vecem kvalitetu samog roleplaya. Moj LSPD bi bila organizacija koja bi bila u najboljim mogucim odnosima sa svakom organizacijom i tu konekciju bi odrzavali sto je bolje moguce, jer smatram da je rad sa kolegama iz ostalih organizacija jedna od najvaznijih stvari u LSPD-u
2. Moji ljudi koji bi organizaciju drzali sa mnom su ljudi sa vec stecenim iskustvom u svakoj organizaciji. Spremni da podele svaku mogucu kritiku za svakog novog u organizaciji. Imamo autoritet ali i dozu strpljenja za sve nove koji zele da stite ovaj grad.
3. Zelim da LSPD bude vodeca organizacija u gradu. Da patrole stalno patroliraju gradom. Da se brzo reaguje na pozive, da li gradjana ili kolega. Naravno glavna stvar u organizaciji bi bila postovanje i disciplina, bez toga niko nece moci uci u moju organizaciju.
3. Saveti za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
Kao sto sam i rekao postovanje i disciplina bi bila glavna stvar u organizaciji.
Sve probleme unutar organizacije bi se resavali mirno i stalozeno.
Radnik nedelje, taj radnik koji bude imao najbolji patrol log, i najbolje se ponasao kroz organizaciju bi dobio bonus(50,100,200k), takodje posle svake uspesne akcije LSPD-a, delili bi se bonusi.
Kad god je to moguce prisustvovali bi na svakoj mogucoj akciji sa kolegama iz ostalih organizacija.
Rankovi:
30. Nacelnik Policije
29. Zamenik Nacelnika
28. Asistent Nacelnika
27. Direktor Policije
26. Sef Osoblja
25. Komandant Stanice
24. Komandant SWAT-A
23. Zamenik kom. SWAT-A
22. Instruktor Obuke
21. Vodja Patrole
20. Zamenik Vodje Patrole
19. Narednik
18. SWAT Snajperista
17. SWAT Pilot
16. SWAT Pilot Na Obuci
15. Inspektor
14. Mladji Inspektor
13. Inspektor Na Obuci
11. SWAT Na Obuci
10. Stariji Policajac
9. Policajac
8. Mladji Policajac
7. Saobracajac
6. Vucna Sluzba
5. Kadet
4. Mladji Kadet
3. Suspend 12h
2. Suspend 24h
3. Suspend 48h
Kodovi:
10-1 - Sve jedinice se vracaju u bazu po naredjenju komandnog osoblja.
10-2 - Negativno.
10-3 - Prekid razgovora na centrali.
10-4 - Potvrda / Primljeno.
10-5 - Ponovite poslednji prenos.
10-6 - Zanemarite poslednji prenos.
10-7 - Pauza.
10-8 - Povratak sa pauze.
10-9 - Ranjen drzavni sluzbenik!
10-10 - Pucnjava u toku.
10-11 - Pljačka u toku.
10-14 - Oblacenje specijalne uniforme!
10-20 - Trenutna lokacija?
10-22 - Trenutna lokacija svih aktivnih patrola?
10-33 - Hitno potrebna podrska!
10-99 - Situacija je završena!
Kod A - Pad igre
Kod B - F8 i U
Hvala svima koji su izdvojili vreme da procitaju. Zelim puno srece ostalim kanditatima!