Dobro Jutro administracijo danas sam dobio ban za laganje administracije nisam ni okacen na forum nego sam dobio ban bez ikakvih dokaza ili da sam lagao administraciju molim da se resi i molio bih da se resi offtopic i da se vidi kako sam ja to lagao administraciju tj dokaz i cuo sam da sam dobio ban zato sto mi je podmetnuto molim vas proverite igraca 37057 mislim da je krsio G.P 1.7 ili G.P 1.1 i ostale igrace iz familije Eclipse mislim da krse pravila G.P 1.1 i ostala pravila molio da se resi i cuo sam da je Ivan Ashen hteo prodati account Kimi Rubirozi sad cu poslati dokaze
evo ga i dokaz molio bi da se resi i ja mislim da sam dobio ban za stvar koju ja nisam uradio sad cu vam objasniti Ivan Ashen 37057 je pre krsio pravila G.P 1.1 I G.P 1.7 molim vas proverite jer je u 1 ili drugom mesecu prebacio drugaru sokaru i ostale vredne stvari voleo bih da proverite i da ja dobijem unban jer sam dobio ban za pravilo koje ja nisam prekrsio ja kad sam bio drzao sad familiju Ivan Ashen je stavio moje ime na vas discord server i ja u tome nisam ucestvovao lazno se predstavljao da bi mi imali neformalnu organizaciju zato sto sam ja banovan kod vas na discord server PRIHVATAM MONEYWIPE I VOLEO BI DA OPET IGRAM NA MOM MAIN ACCOUNTU I DA POZNAJEM NOVE DRUGARE HVALA UNAPRED I ZELIM VAM POZDRAV