Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Danilo Verstappen

Player
Player
1. Irl ime: Danilo
2.
Vaše godine:15
3.
Vremenska zona:GMT+2
4
.Prosek online po danu:6-9h
5
.Vaše diskord ime:codica8
6.
Vaše ingame ime: Danilo Verstappen
7.
Vaš ID:14020
1.Lider za...Los Santos Vagos
Zašto želite da budete lider oce specifične organizacije(navedite tri razloga s objažnjenjem)
2.1.0 O meni i mojim iskustvima
Na ovom projektu sam već duže vreme i uvek sam gajio veliku strast prema kriminalnim i ilegalnim aktivnostima. U Vagos sam bio najvise puta i nekako se ta ljubav prema žutoj boji uzgajila najviše za moje srce.Više puta u ovoj organizaciji bio sam u ulozi zamenik i mnogo sam se lepo osećao.U mom srcu najviše memorija iz granda ostavila je baš ova organizacija zato bih voleo da sam opet u ovoj organizaciji kako bih opet napravio lepe memorije.
2.2 Moj cilj kao lider
Voleo bih da budem lider ove organizacije i da svaki gradjanin Los Antosa čuje Vagos da oseti strah i nemoć u svom telu i da sa Vagosima nema šale u ovom gradu.Takođe ja u ulozi lidera ne bih se ponašao bahato nego prema svakom bi se ponašo isto nema veze da li je to rank 1 ili 12.
Ispitivanje za organizaciju bilo bi ozbiljno i ne bih mogao svako da uđe zato što bih 4 greške značilo da nije dovoljan za Vagose
2.3 Tim koji imam i moje pristupanje
Imam 15+ članova koji su aktivni i ozbiljni takođe znaju šta rade i ne prave gluposti,Svako u mojoj organizaciji ne bih dobijao rank na lepe oči nego po zasluzi i svako ko ne bi bio ozbiljan u ovoj organizaciji bio bio sankionisan na neki način.
2.4 Timovi ove organizacije
Turff team
Gheeto Team
Grafiti Team
Rob Team
Svaki od ovih timova imao bi svog vodju i specijalne automobile
2.4 Kako bi poboljšali roleplay
Roleplay bio bi ozbiljniji i bolji kad bi ja vodio ovu organizaciju zato što bi bilo mnogo akcija i begstva.Bilo bi mnogo zanimljivih eventova oko crime-a kao što su car meet crime-a sastanci crime-a savezi i mnoge druge akcije

Status
Not open for further replies.
Top Bottom