Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
76977
Players nickname
Lacii Dzoks
Administrators nickname
Zoki Roki
Date
Feb 21, 2026
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/oZfvC7I

Laci Dzoks

🍓
Player
Postovana administracijo dobio sam ban za G.P 1.4, a smatram da nisam prekrsio to pravilo iz razloga jer ja nisam pravio vise od 2 naloga.
Istina jeste da sam se ulogovao pre nekih skoro godinu dana kada sam poceo da igram na serveru kod prijatelja na kompjuteru i nisam znao da to krsi pravila servera, a kada sam se ulogovao tamo odmah sam pisao tiket da pitam da li smem da igram na mom acc kod prijatelja i nisam siguran ko mi je odgovorio (molim vas da proverite moju komunikaciju ing prema Vama gde ce se jasno videti da sam u tom datom trenutku nesvesno prekrsio pravilo radi mog neznanja Grand server pravila) ali sam dobio negativan odgovor bez ikakve kazne i napustio igricu, tada nisam a sada znam za G.P 1.1 i nadam se da necu biti kaznjen za 1.1 jer sam bio iskren i jer sam takav odgovor dobio na tiketu od administracije. 82k id nije moj acc vec od mog prijatelja.
Pre otprilke 5 meseci moj prijatelj je napravio nalog 82k id koji se nalazi pod mojim imenom u ovoj kazni no medjutim ovde sta je problematika je da vidite krsenje pravila G.P 1.1 koje sam nesvesno prekrsio prosle godine, i tu se vidi da se mi logujemo sa iste mac adrese no to nije istina i nadam se da sam uspeo obrazloziti sta se desilo cisto iz moga neznanja i moje greske jer sam tada tek bio pocetnik.
Moji nalozi su 76977 i 84498, te je ovo moja prva ikada ban kazna na Grand RP serveru. (dobio sam jednom za FearRP bukvalno prvih par dana nakon sto sam krenuo da igram na 76977 id acc)
Nisam neko ko krsi pravila posteno igram, i nadam se da cu uspeti povratiti svoj MAIN nalog kako bih mogao nastaviti da uzivam u svemu ovome sto Grand RP projekat nudi.
Pristajem na money wipe i sve ostalo sto vi stavite kao uslov za povratak mog main naloga (76977)

Moj social club je: LLAAZZAARR2008
Evo dokaz mog social club-a:

Ukoliko treba jos nekih inforamcija da dostavim, dostavicu.
Hvala na citanju, nadam se pozitivnom odgovoru

Status
Not open for further replies.
Top Bottom