znam da je busno al idalje ocu pov CELOG EVENTA jer ipak je to ARAFATTTTTT
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!
znam da je busno al idalje ocu pov CELOG EVENTA jer ipak je to ARAFATTTTTT
Brate busno jeznam da je busno al idalje ocu pov CELOG EVENTA jer ipak je to ARAFATTTTTT
stop beeing hatersamo ima dobru stolicu
bravo kao da nisam znao ,znam kralju da je busno nego el vidis ti odakle me je puco i razmisli malo ,nemoj da se pravis pametanBrate busno je
nije kao da sam gore napiso da znam da je busnobravo kao da nisam znao ,znam kralju da je busno nego el vidis ti odakle me je puco i razmisli malo ,nemoj da se pravis pametan
sta ti kacis druze nauci da pucas viseznam da je busno al idalje ocu pov CELOG EVENTA jer ipak je to ARAFATTTTTT
kralju vidis lik gde je on bio i bas u mene busio ja znam da je to busnosta ti kacis druze nauci da pucas vise
A daj admini resite ovo lik sa drugog kraja mida dolazi na drugi i gleda dirket u bunker i busi tu de sam ja
lil bro i got called from my mates if u have ears they said ,, i know where someone is, bunker´´ and i sprayed on the hole bunker until i knew where u would beenA daj admini resite ovo lik sa drugog kraja mida dolazi na drugi i gleda dirket u bunker i busi tu de sam ja
every normal player who playing mid random go to spray bunker XDstop crying if u dont know how the game works, every normal player sprays threw there and make kills like that
bro, we all know you have cheats, whatever you write won't change the fact that you have cheats, it's impossible for you to suddenly become the god of the game and get over 10 kills every infstop crying if u dont know how the game works, every normal player sprays threw there and make kills like that
he is legit you botbro, we all know you have cheats, whatever you write won't change the fact that you have cheats, it's impossible for you to suddenly become the god of the game and get over 10 kills every inf
Mislim da i silnet aim ima