Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Kiruko

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Petar
2. Vaše godine: 14
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 3-6h
5. Vaš Discord: k1ruko1
6. Vaše ingame ime: Petar Carmonte
7. Vaš ID: 84487

Dodatne informacije

1. Lider za EMS

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? ( Navedite tri razloga uz objašnjenje)
  • 2.1 Proveo sam dosta vremena u EMS-u kao High Command i Deputy, gde sam naučio sve unutrašnje procese, od vođenja smena do rešavanja konflikata među zaposlenima.
  • 2.2 Želim da prenesem svoje znanje na nove članove kroz strožiju, ali pravedniju obuku, kako bi svaki bolničar na terenu bio maksimalno profesionalan i spreman na svaku RP situaciju.
  • 2.3 Moj cilj je da iskorenim neaktivnost i favorizovanje unutar organizacije, osiguravajući da napredovanje zavisi isključivo od truda i znanja, a ne od poznanstava.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1 Insistirao bih na RP-u pripreme saniteta pre izlaska na teren (provera zaliha lekova i opreme kroz komande), čime se povećava nivo ozbiljnosti i posvećenosti poslu kod svakog zaposlenog.

3.2 Organizovao bih nedeljne edukacije za zaposlene o osnovnim medicinskim terminima i procedurama, kako bi dijalozi sa građanima zvučali profesionalnije i ubedljivije.

3.3 Insistirao bih na "Fear RP-u" i ozbiljnosti tokom opasnih situacija na terenu, gde bolničari moraju prvo osigurati svoju bezbednost pre nego što pristupe ranjeniku.

Peki Marocco

Server Administrator
Server Administrator
Čestitamo!
Pozvani ste na interviju za organizaciju EMS koji će se održati u nedelju 01.03.2026 sa početkom u 18h.
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka.
Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.​

Last edited by a moderator:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom