Sve se vidi u snimak
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ovo ti je PG a ne BA.Ja svoje lta mogu da odlezim al ce gospodin za svoje postupke morati kako on kaze da maže džema i ljeba
XX ovakvih žalbi bilo. Najviše kad su slali iz zgrade Vlade i uvijek kada završe na forumu lice dobija PG.Ja mislim da je BA jer na snimku gospodin zloupotrebljava komandu slanja u tamnicu poput Bug-a al ako BA nije PG jeste sigurno
Apsolutno ne treba ikakve veze da ima sa desavanjem iz zgrade vlade kada god to bilo . Moze se primetiti da gospodinu se ne svidjaju djela koje je uradio i ne zeli da leži barem po mom mišljenju pravu kaznu što je zaslužioXX ovakvih žalbi bilo. Najviše kad su slali iz zgrade Vlade i uvijek kada završe na forumu lice dobija PG.
Da tebi brat nesto objasni, posto vidim da se ne razumijes mnogo. Možeš ti sad da pričaš i da se pravdas do ujutro, ali ovo sto si ti uradio je čist primjer G.P. 6.23. Razlog tome je sto svako a i sam ti si spomenuo da su to radili i znas za to da je glitch. I sve jedno to zloupotrebljavas čime kršiš sva realna prava i uništavas rp. Sto tacno opisuje G.P. 6.23 i tu piše da je kazna trajno blokiranje. Tako da spremi kofer i idi dje si naučio ovo da radis, sramoto ljudska.Kako ti kažeš, tako će da bude. Ljubi brat.
Tako je. Sve sto kažeš je tačno. Treba da se negdje potpišem?!Da tebi brat nesto objasni, posto vidim da se ne razumijes mnogo. Možeš ti sad da pričaš i da se pravdas do ujutro, ali ovo sto si ti uradio je čist primjer G.P. 6.23. Razlog tome je sto svako a i sam ti si spomenuo da su to radili i znas za to da je glitch. I sve jedno to zloupotrebljavas čime kršiš sva realna prava i uništavas rp. Sto tacno opisuje G.P. 6.23 i tu piše da je kazna trajno blokiranje. Tako da spremi kofer i idi dje si naučio ovo da radis, sramoto ljudska.
Da se zna nisam htio da te uvrijedim lično, niti imam sta protiv tebe, mislim da si ok. Ali morao sam da kazem kako treba. Veliki pozdrav za tebe i ostale i moju publiku.Tako je. Sve sto kažeš je tačno. Treba da se negdje potpišem?!
Samo da se zna da ove kazne treba upotrebljavati a ako administracija nastavi da dijeli obične i blage kazne ja cu lično da se žalim kao i većina.Da se zna nisam htio da te uvrijedim lično, niti imam sta protiv tebe, mislim da si ok. Ali morao sam da kazem kako treba. Veliki pozdrav za tebe i ostale i moju publiku.
Potpis:
Bit ces i ti u rp-u kad ti legne perma ban.Ali u svemu ovome si nebitan.
Kako ti kažeš, tako će da bude. Ljubi brat.Bit ces i ti u rp-u kad ti legne perma ban.