Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
70110
Players nickname
Djordje Cwhite
Suspect ID
3591
Date of violation
Feb 23, 2026
Time of violation
23:08
Proofs
https://youtu.be/ySrhOeuJIUM

Djolee CWhite

Player
Player
Ja mislim da je BA jer na snimku gospodin zloupotrebljava opciju slanja u tamnicu poput Bug-a jer me nije vodio do tamnice pa onda iskoristio komandu tacnije opciju da me ubaci u nju iako je svestan da krši mnogo pravila sa tim postupkom misleći da ce proci bez posledica

Last edited:

Joe Hey

Player
Player
Ja mislim da je BA jer na snimku gospodin zloupotrebljava komandu slanja u tamnicu poput Bug-a al ako BA nije PG jeste sigurno
XX ovakvih žalbi bilo. Najviše kad su slali iz zgrade Vlade i uvijek kada završe na forumu lice dobija PG.

Djolee CWhite

Player
Player
XX ovakvih žalbi bilo. Najviše kad su slali iz zgrade Vlade i uvijek kada završe na forumu lice dobija PG.
Apsolutno ne treba ikakve veze da ima sa desavanjem iz zgrade vlade kada god to bilo . Moze se primetiti da gospodinu se ne svidjaju djela koje je uradio i ne zeli da leži barem po mom mišljenju pravu kaznu što je zaslužio

Bozo!

Player
Player
Kako ti kažeš, tako će da bude. Ljubi brat.
Da tebi brat nesto objasni, posto vidim da se ne razumijes mnogo. Možeš ti sad da pričaš i da se pravdas do ujutro, ali ovo sto si ti uradio je čist primjer G.P. 6.23. Razlog tome je sto svako a i sam ti si spomenuo da su to radili i znas za to da je glitch. I sve jedno to zloupotrebljavas čime kršiš sva realna prava i uništavas rp. Sto tacno opisuje G.P. 6.23 i tu piše da je kazna trajno blokiranje. Tako da spremi kofer i idi dje si naučio ovo da radis, sramoto ljudska.

Joe Hey

Player
Player
Da tebi brat nesto objasni, posto vidim da se ne razumijes mnogo. Možeš ti sad da pričaš i da se pravdas do ujutro, ali ovo sto si ti uradio je čist primjer G.P. 6.23. Razlog tome je sto svako a i sam ti si spomenuo da su to radili i znas za to da je glitch. I sve jedno to zloupotrebljavas čime kršiš sva realna prava i uništavas rp. Sto tacno opisuje G.P. 6.23 i tu piše da je kazna trajno blokiranje. Tako da spremi kofer i idi dje si naučio ovo da radis, sramoto ljudska.
Tako je. Sve sto kažeš je tačno. Treba da se negdje potpišem?!

Bozo!

Player
Player
Tako je. Sve sto kažeš je tačno. Treba da se negdje potpišem?!
Da se zna nisam htio da te uvrijedim lično, niti imam sta protiv tebe, mislim da si ok. Ali morao sam da kazem kako treba. Veliki pozdrav za tebe i ostale i moju publiku.

Potpis:

Bozo!

Player
Player
Da se zna nisam htio da te uvrijedim lično, niti imam sta protiv tebe, mislim da si ok. Ali morao sam da kazem kako treba. Veliki pozdrav za tebe i ostale i moju publiku.

Potpis:

Joe Hey

Player
Player

Potpis:

Blanc Flores

Server Administrator
Server Administrator
Prihvaceno

ID 3591 ce biti kaznjen za FailRP + PG

(Morate imati IC razlog da stavite nekoga u samicu, isto morate tako da ga odvete do samicu onda da uradite interakciju)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom