Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
71812
Players nickname
Don Andjelo
Administrators nickname
Denis Mic
Date
Feb 24, 2026
Time
16:47
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1112285/

Don Andjelo

Player
Player
Zelio bih znati zasto drugi nemaju na licnoj biografiji da je ne vazeca za state i crime org. zasto je samo kod mene izmenjena od strane gospodina Denis Mic pitao sam ga nesto vezano za grand discord zatim mi je zatrazio moj ID na kojem igram te je istu biografiju izmenio da ne vazi za state i crime koliko mozete videti da nisam neki koji krsi pravila na serveru. mogu vam dostaviti screen od discorda i datum kada je to izmenjeno tacnije kada je on trazio moj ID.

Hvala na citanju s postovanjem Don Andjelo

Don Andjelo

Player
Player
Zelio bih znati zasto drugi nemaju na licnoj biografiji da je ne vazeca za state i crime org. zasto je samo kod mene izmenjena od strane gospodina Denis Mic pitao sam ga nesto vezano za grand discord zatim mi je zatrazio moj ID na kojem igram te je istu biografiju izmenio da ne vazi za state i crime koliko mozete videti da nisam neki koji krsi pravila na serveru. mogu vam dostaviti screen od discorda i datum kada je to izmenjeno tacnije kada je on trazio moj ID.

Hvala na citanju s postovanjem Don Andjelo
ID:71812

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Nije mi jasna zalba , Denis ti nije dirao biografiju , sta vise biografija koju si dostavio stari senior je napisao sta je napisao , sto je tacno i to prije pola godine , ako nisam najbolje shvatio , molit cu te da kreiras novu zalbu i da ljepse mi pojasnis na sta tacno se zalis , ako ti je ovo pomoglo da shvatis da Licna biografija je samo za Licne upotrebe nije za Org jos bolje

Status
Not open for further replies.
Top Bottom