Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Acko Romaleee

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Alekandar
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT + 1
4. Prosjek online po danu: 5-7 sati, vikendom 7-11
5. Vaš Discord: acko67
6. Vaše ingame ime: Ackoo Knoxxx
7. Vaš ID: 73639
1. Lider za The Ballas Gang

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1 Već duže vreme sam deo gang scene i prošao sam kroz različite pozicije u organizacijama. Znam kako funkcioniše hijerarhija, kako se održava disciplina i kako da se rešavaju problemi unutar ekipe bez nepotrebnih OOC konflikata.

2.2 Smatram da Vagos može da bude jedna od jačih i kvalitetnijih organizacija uz dobru organizaciju i timski rad. Cilj mi je da okupim ljude koji žele pravi RP, sa pričom, planiranjem akcija i dobrim odnosima (ili sukobima) sa drugim organizacijama, a ne samo bezciljno pucanje.

2.3 Ne želim kratkotrajni mandat. Plan mi je da napravim stabilnu organizaciju sa jasnim pravilima, sistemom rankova i internim RP dešavanjima. Fokus bi bio na kvalitetu roleplay-a i disciplini, a ne samo na broju članova.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji

3.1 Fokus bih stavio na jasnu hijerarhiju, disciplinu i akcije koje imaju realan IC razlog, a ne nasumične sukobe. Svaki član bi imao svoju ulogu, napredovanje bi se zasluživalo kroz aktivnost i lojalnost, a cilj bi bio da organizacija ima ozbiljnu priču i prepoznatljiv identitet na serveru. Imam lojalan tim ljudi koji ce samnom u organizaciji biti od pocetka i raditi redovne akcije.

1. Suspend – Član pod suspenzijom koji je kaznjen bez aktivnosti i prava.
2. Newbie – Početnik u gangu, uči pravila i osnovni RP.
3. Ghetto Boy – Borac na terenu, učestvuje u sukobima i patrolama.
4. Ghetto Man – Čisti teritorije, uklanja neprijatelje i probleme.
5. Ghetto Team Leader – Vodi manje timove u RP misijama i sukobima.
6. Grafiti Son – Novi član grafiti sektora, uči obeležavanje teritorija.
7. Graffiti Advanced – Iskusniji grafiter, uklanja grafite neprijatelja.
8. Grafiti Team Leader – Koordinira grafiti tim, organizuje akcije i zaštitu teritorije.
9. Turfer – Specijalista za zauzimanje i čuvanje turf teritorija.
10. O.G – Iskusni član, mentor i stub bande.
11. Ambasador – Zamenik lidera za posebne zadatke i vođenje operacija.
12. Pravednik – Glavni zamenik lidera, upravlja organizacijom u odsustvu vođe.
13. Don Boss – Lider The Ballas genga, donosi ključne odluke i vodi celu organizaciju.

Hvala Vam na citanju, srecno svim ostalim kandidatima!!!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom