By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!yes we can its contains event and here is the rule:i dont think you can pov req in rev king
NOT OFFTOPIC: rev king is not under sphere as it does not contain a yellow circle zoneyes we can its contains event and here is the rule:
E.R 1.7 All participants of all events under all spheres must record POV and hold it within 48 hours | 30 days ban
like 2 years ago I got 30 days ban because of dont have pov in revo king send pov stop talking. If you are not mentioned be quiet and let admins decide thanksNOT OFFTOPIC: rev king is not under sphere as it does not contain a yellow circle zone
Ya amına kodumun oğlu önce iki ingilizce kelime yan yana getirmeyi öğrenin yarramın başları ai ile forum oluşturmaya benzemiosen nasıl bir kötürümsün mk herkese forum açıyorsun sal şu forumları artık kötürüm git kendini geliştir
Avfhgasfdashdfasgfdasfdassen nasıl bir kötürumsün mk herkese forum açıyorsun sal şu forumları artık kötürum git kendini geliştir
Oha yasıonmusenamkAvfhgasfdashdfasgfdasfdasD:
d
AradaOha yasıonmusenamk
…Ya amına kodumun oğlu önce iki ingilizce kelime yan yana getirmeyi öğrenin yarramın başları ai ile forum oluşturmaya benzemio
Rejected - BLACKOUT | Unofficial OrganizationRejected - BLACKOUT | Unofficial Organization
Family Name: BLACKOUT Family Leader: Furi Narko | 183274 Family House Number: 85 Family Owners Discord: dexterr5482 Leader Forum Name: Furi Narko Family Logo: Family Dress: Family Story: FURİ, who was born and raised in Turkey, doesn't want to live with his family anymore when he turns...gta5grand.com
Blackout ne aq oğlu ilk önce eski hint-arap topluluğu geri döndü sandım ya anasını siktiğimin evladı hadi aile adını çaldınız furi blackout nickini niye çaldın be amına kodumun oğlu oyunda herkes size ezik olarak bakıyo eski blackoutta öyleydi zaten ayrıca anneni bir daha sikeyim iki oyun oynamayı öğrenin mal mal povlar koymuşsunuz zaten editlere 1 shot atıp atıp videoya mı koyulur amk ezikleri
Arif buarada expertiz...
Sen kimsin furiye laf edicen amına soktuğumun oğlu ne başarın var senin lantelere özenip yarrak İstiyorsun kötüsünüz orospu çocukları eliniz kolunuz tutmuyor millete forum açıyorsunuz aptal ordusu yarrak hastası pasalarYa amına kodumun oğlu önce iki ingilizce kelime yan yana getirmeyi öğrenin yarramın başları ai ile forum oluşturmaya benzemio
Rejected - BLACKOUT | Unofficial OrganizationRejected - BLACKOUT | Unofficial Organization
Family Name: BLACKOUT Family Leader: Furi Narko | 183274 Family House Number: 85 Family Owners Discord: dexterr5482 Leader Forum Name: Furi Narko Family Logo: Family Dress: Family Story: FURİ, who was born and raised in Turkey, doesn't want to live with his family anymore when he turns...gta5grand.com
Blackout ne aq oğlu ilk önce eski hint-arap topluluğu geri döndü sandım ya anasını siktiğimin evladı hadi aile adını çaldınız furi blackout nickini niye çaldın be amına kodumun oğlu oyunda herkes size ezik olarak bakıyo eski blackoutta öyleydi zaten ayrıca anneni bir daha sikeyim iki oyun oynamayı öğrenin mal mal povlar koymuşsunuz zaten editlere 1 shot atıp atıp videoya mı koyulur amk ezikleri
Arif buarada expertiz...
Ya orospunun oğlu ahraz ananı sikeceğim şimdi ne başarın var diyosun zamanında oyunun yarısı benim elimdeydi amk newi seni oyunu oynamıyorum dingil piç ingilizce bilip oyunu oynamayı öğrenebilseydiniz 1-2 kural açıp okuyabilsrydiniz forum açabilirdiniz amk yobazları sizi oynuyor olsam hepinizin eline verirdim elin kolun tutmuyor diyorsun pasa familydende değilim tanıdıgım bir ailedir old. Lante kim amk aile adınız blackout hint arap sürüsüsünüz furi abinide yan yatırıp ters sikerim abini ayaklarıma kapatırım amk ahrazları hintli pezevenklerSen kimsin furiye laf edicen amına soktuğumun oğlu ne başarın var senin lantelere özenip yarrak İstiyorsun kötüsünüz orospu çocukları eliniz kolunuz tutmuyor millete forum açıyorsunuz aptal ordusu yarrak hastası pasalar
Orospunun oğlu sende ingilizce ararken türkçende yokmuş zaten okuma yazmanda yok sanırım oyunu oynamayı bırakalı uzun süre oldu yazdım mal orospu çocu kör gözünü sikeyim öncelikle 2 aydır famwar winliyorum ne yarramın kafası en2yi herkes bıraktı zaten orospu çocu kaos kapandı neyin warını kazanıon aptal piç olmayan savaş mı kazanılır yarramın başı paşayı desteklemeyip sizin gibi fukara orospu evlatlarınımı destekleyecektim aile adınız çalıntı liderlerin ismi bile çalıntı yarramın başı neyin forsunu atıyon kahpenin evladı oyunda olan birinin ününü kullanıp ismini çalıp oyunmu oynanır amk fukaraları . oyun oynamayı bıraktım kanki sandalye başında götümü büyütmüyorum senin gibi 32 yaşında kahpenin evladı utanır insan az +oyunun yarısı tabi ki benimdi mal orospu evladı kimle konuştugunu öğren ilk,evet milletin savunuculuğu bana kaldı amına kodumun oğlu böyle orospu oğullarını görüp görüp basıyorum küfürü sizin gibi eziklere aq hint arap topluluğu ozamanında oyunun yarısı seninmiydi hahahahahahaahhahahahahaha senin o ananı götünden sikerken kabız ederim bak piç kurusu son 2 aydır famwar winliyorum ben senin ne başarın var amına kodumun evladı paşaları destekleyen piç kurusu max ne olabilirsin ki sen ananızı tüm famwarlarda siktik hala gelmiş konuşuyormusun burda oynamıyorsan gelip burda milletin pezevenkliğini yapmıcaksın yobaz oç seni siktir git valo felan oyna oynamıyorsan gelip burda atıp tutma tüm server bize ezik gözüyle bakıyormuş hahahahahaha koparttı beni))
İq seviyene hayran kaldım oyunu bırakmak için ban yeme gibi bi şeye eşitlemeyi anca senin gibi kahpeler ve akıl yoksunları düşünebilir aq fukarası anca sikini indi kaldıe yaparsın sen kime diz çöktürüyon amk ahrazı HENEHKEBEKEBKE anneni taksimde teke tek düşüreyim kahpenin evladı senipuahahahahaha zavallı orospu evladı seni acaba neyden ban yedin de böyle sadece forumlarda gezebiliyosunben ise böyle paşa gibi orospu evlatlarını diz çöktürmeye devam ediyorum bence daha fazla konuşma yoksa daha fazla sikerim o taze anneni
İq seviyene hayran kaldım oyunu bırakmak için ban yeme gibi bi şeye eşitlemeyi anca senin gibi kahpeler ve akıl yoksunları düşünebilir aq fukarası anca sikini indi kaldıe yaparsın sen kime diz çöktürüyon amk ahrazı HENEHKEBEKEBKE anneni taksimde teke tek düşüreyim kahpenin evladı seni