Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
55854
Players nickname
Boki Ashcroft
Administrators nickname
Tajksi Fushigaro
Date
Feb 24, 2026
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1266474/

Boki Shelby

Player
Player
Postovana administracijo, zeleo bih da se zalim na pogresno donesene odluke vaseg senior admina na ispitivanju za lidera FIB-a.
Naime uvazeni senior je pri zakljucivanju mojih gresaka naveo sledece:

1.
Na pitanje: Vagos je uzeo clana LSPD-a u toku noci i odveo ga u svoj HQ, da li u tom trenutku FIB sme da starta raciju?
Moj odgovor na ovo pitanje je sledeci: Sme.
Donesena odluka seniora: Netacno ( ne sme da se startaju racije u toku noci ). Imam pitanje za vas " sta je noc " i od kad do kad ona traje, jer po odluci vaseg seniora ona pocinje od 00:00 i traje do zalaska sunca. Ima li logike po Vama?

2.
Na pitanje: Da li je racija na Familiju IC ili OOC event?
Moj odgovor na ovo pitanje je sledeci: Racija na Familiju je OOC event.
Donesena odluka seniora: Netacno ( racija na familiju je IC event ). Mene zanima sledece da li je po vama IC nesto sto se odvija u drugoj dimenziji bez pristupa vozilima i slicno.

3.
Na pitanje: Sta ti je potrebno da obijes gepek?
Moj odgovor na ovo pitanje je sledeci: Potrebne su ME/DO/TRY komande.
Donesena odluka seniora: Netacno ( potrebno je validan snimak kao i 3+ clana ). Mene zanima na jasno navedeno pitanje "Sta ti je potrebno da obijes gepek?" ja sam dao odgovor na obijanje gepeka a ne na zaplenu istog sto mi je kasnije racunato kao greska.

4.
Na pitanje: Kojim jezikom se prica na nasem serveru, da li postoji izuzetak za pricu drugih jezika?
Moj odgovor na ovo pitanje je sledeci: Prica se srpskim ( balkanskim ) jezikom i postoji izuzetak u koliko se svi prisutni sloze za pricu drugih jezika.
Donesena odluka seniora: Netacno ne moze se pricati OOC jezikom. Mene zanima da li je pitano za strane jezike ( Engleski, Nemacki, Bugarski... ) ili za OOC razgovor, jer koliko znam pitanje je jasno navedeno.

5.
Na pitanje: Ubiju me u getu vretim se rentom iz bolnice, ubijem ih i krenem da ih vredjam. Sta sam ja tu prekrsio?
Moj odgovor na ovo pitanje je sledeci: Prekrsio sam NLR kao i moguce GP 3.1, GP 3.2. Takodje rekao sam i Bait sto priznajem kao pola greske.
Donesena odluka seniora: Netacno ( nisi prekrsio Bait )

Kada pogledamo moje greske ako sam upravo od navedenog smatram da imam 0.5 gresaka kao i izabrani kandidat za lidera FIB-a.
Molim Vas da dobro proverite moju situaciju i kompletno ispitivanje.

Hvala na izdvojenom vremenu, nadam se ispravnoj odluci.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Prvo pitanje je potpuno opravdana frustracija , i to ce biti promjenjeno
Racija na fam je IC , skiptovano je u drugoj dimenziji al je IC dat cu primjer jos jednog takvog eventa to je Odbrana zatvora
Takodje greska sa nase strane ovo sledece zaboravljeno je da se Obijanje u pitanju promjeni na zapljenjivanje
Nisi razumio pitanje mislilo se na OOC razgovor , pitanje je provjereno postavljeno ispravno
Takodje ovo za Bait nije tacno , nemas dovoljno dokaza na osnovu situacije koju si dobio kroz pitanje da pomenes pravilo Bait

Znaci cak i kada bi makli ove greske za ova 2 pitanja gdje su sa nase strane lose odradjena , opet bi isti odabir Lidera ostao
Vise srece sledeci put , Senior Administratorima ce biti skrenuta paznja da ovakve greske sa pitanjima se vise ne desavaju

Status
Not open for further replies.
Top Bottom