Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Masivno krsenje pravila I SAHP

Your ID
51141
Players nickname
Uros Vasquezzz
Suspect ID
0000
Date of violation
Feb 25, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/oyYupxi,https://imgur.com/a/xU11bxs,https://imgur.com/a/uoaSuCR,https://imgur.com/a/ApgYJPJ

Uros Vasquezz

Uros Vasquezz
Player
Dobar dan draga Administracijob

Zalbu zelim praviti na San Andreas Highway Patrol zato sto cela nasa porodica "Vice 2.0" nemoze se zaposliti u SAHP-u zbog naseg prezimena Vasquez

Imam vise dokaza o tome da kada god neko sa prezimenom Vasquez pravi aplikaciju ili proba se priljkuciti SAHP-u ona bude odbijena kakav god kandidat bio

Imam vise razlitih skrinsotova o tome kako je nama zabranjen ulaz i takodje kako zamenici krse MG i blacklistaju clanove iz njihove organizacije samo zato sto su u nasem Fam-u

-- Prvi dokaz sto razumem ako nemoze da se vazi ali kurator ako poruka nece biti obrisana do momenta gledanja ove zalbe moze se proveriti da je istinita

-- Drugi dokaz koji je takodje veoma providan i moze se viditi patern sa jos dokaza koje mogu dostaviti

-- Takodje jos jedan dokaz o tome kako nijedna osoba sa Vasquez u imenu dobija odmah ban za aplikaciju

-- Dokaz broj 3 na istu temu opet ljudi dobijaju banove apliciranja bez ikakvog opravdjanja ili konkretnog razloga

Hvala vam na citanju ne znam koliko su ovakvi dokazi validni ali nadam se da se moze zakljuciti samo gledanjem poruka sa njihovog discord-a

Djordje Sapphire

Player
Player
Dobar dan draga Administracijob

Zalbu zelim praviti na San Andreas Highway Patrol zato sto cela nasa porodica "Vice 2.0" nemoze se zaposliti u SAHP-u zbog naseg prezimena Vasquez

Imam vise dokaza o tome da kada god neko sa prezimenom Vasquez pravi aplikaciju ili proba se priljkuciti SAHP-u ona bude odbijena kakav god kandidat bio

Imam vise razlitih skrinsotova o tome kako je nama zabranjen ulaz i takodje kako zamenici krse MG i blacklistaju clanove iz njihove organizacije samo zato sto su u nasem Fam-u

-- Prvi dokaz sto razumem ako nemoze da se vazi ali kurator ako poruka nece biti obrisana do momenta gledanja ove zalbe moze se proveriti da je istinita

-- Drugi dokaz koji je takodje veoma providan i moze se viditi patern sa jos dokaza koje mogu dostaviti

-- Takodje jos jedan dokaz o tome kako nijedna osoba sa Vasquez u imenu dobija odmah ban za aplikaciju

-- Dokaz broj 3 na istu temu opet ljudi dobijaju banove apliciranja bez ikakvog opravdjanja ili konkretnog razloga

Hvala vam na citanju ne znam koliko su ovakvi dokazi validni ali nadam se da se moze zakljuciti samo gledanjem poruka sa njihovog discord-a
ID 37254 je dobio zabranu zbog pretnja, trolla, i spama aplikacija
ID 83539 je dobio zabranu zbog spama aplikacija
ID 53123 jednostavno ne zadovoljava nase kriterijume
Nije zbog prezimena nego zato sto je nasa org i mi biramo koga ce da prihvatimo.
A ova prva slika uopste nema dokaz da je iz naseg mandata

Teo Crnii

Player
Player
Nije zbog prezimena nego zato sto je nasa org i mi biramo koga ce da prihvatimo.
Kazes nije zbog prezimena a na vasem discordu pise da je zabranjeno primat svakoga sa prezimenom Vasquez

Patrik Vasquez

EMS Director
Player
Koji su to kriterijumi?

Teo Crnii

Player
Player
Zato kazem da posalje celu sliku da se vidi datum kad je poslata poruka. Verovatno je neki prethodni lider imao nesto protiv njih. Mi trenutno postujemo sve. :)
Prethodni lider? Nebi bas reko u sahpu sam od kad je ivan bio lider i to nikad nije napisano, cudite se sto vas ljudi kace kako vas nece kacit kad rafite banalne stvari imate kriterijum prezimena koja ne smiju u sahp

Adijan

Player
Player
Kako spamam aplikacije sahp je prva org gdje sam napisao aplikaciju. I pretnja i troll? Ja sam se prijavio za lidera sahpa posto mi je zanimljivo biti u toj org. Nisam imao problem s tim sto je Ljuban uzeo nit me zanimalo, to sto je onaj Fadilj toksican o tome se ne prica?

Top Bottom