Cist BA !! Molim da se kaznu familija brutal i igraci !!
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!nije tvoj POVKao sto mozete da vidite u 41 smo enterali na inf nije bilo nikoga na long-u ali su oni magicno prosti kroz krug pancirima !!
RS #1 Server Administrator
Kralju na long se moze popeti a da ne prolazis kroz krugKao sto mozete da vidite u 41 smo enterali na inf nije bilo nikoga na long-u ali su oni magicno prosti kroz krug pancirima !!
moze na globus a ne na longKralju na long se moze popeti a da ne prolazis kroz krug
Ja glupljeg coveka u zuvotu nisam video sam sebe si reporto uradio si ba sa sotkom bolje idi kopaj kanalizaciju u rl nego da igras igriceKao sto mozete da vidite u 41 smo enterali na inf nije bilo nikoga na long-u ali su oni magicno prosti kroz krug pancirima !!
hahahaha kaze ba decko ne znas ti sta je baJa glupljeg coveka u zuvotu nisam video sam sebe si reporto uradio si ba sa sotkom bolje idi kopaj kanalizaciju u rl nego da igras igrice
Mozes probaj vent pored onog gde se uvek penjes i udji u firstmoze na globus a ne na long