Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
180421
Players nickname
Vicy_Lantee
Suspect ID
183426+75563
Date of violation
Feb 26, 2026
Time of violation
17:21
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=nPJSx1auetM

aresweaponsikentofas

Player
Player
Tabi sen döndün amk oğlu terörist piç kurusu anca bundan sonrada forum hesbaını değiştirirsin canım özercim ifşalandın artık terörist ibne oldugunu ve vicy lantenin yalayıcısı oldugunu herkes biliyo balım
Sende değiştirsen iyi olur oğluşum da özer kim bu hesabin ucacak gibi he bide akşam ananı vicy lantenin kapisindan adam her gün yarrak veremem diyo bide sakso çekmeyi öğret o fahişe anana disi degiyomus

aresweaponsikentofas

Player
Player
Sabahtan beridir sikini gezdirmediğin yer kalmadı amk çakma babası seni git babanı öğren önce bide elimin titreyip yazamadıgını söylemişsin birazdaha kudur salyaların aktı amk oğlu bu nasıl bir türkçe
Evet sikimi senin 7 sulalende gezdirdigimi öğrenmiş olman güzel ama şunu söylemeliyim bana Türkçe dersi verecek son orospu evladı sensin he bide sen benim oğlum deilsin sen bı öğlen vakti posetin unutuldugu zaman ortaya çıkmış bı kaza mahsulüsün

TrinkChang

Player
Player
Sende değiştirsen iyi olur oğluşum da özer kim bu hesabin ucacak gibi he bide akşam ananı vicy lantenin kapisindan adam her gün yarrak veremem diyo bide sakso çekmeyi öğret o fahişe anana disi degiyomus
Vincy lantenin annesini yan yatirayim yardakcinida yanına alman iyi oldu ikili sikiş dönücek ikili teröristler sizi

TrinkChang

Player
Player
Evet sikimi senin 7 sulalende gezdirdigimi öğrenmiş olman güzel ama şunu söylemeliyim bana Türkçe dersi verecek son orospu evladı sensin he bide sen benim oğlum deilsin sen bı öğlen vakti posetin unutuldugu zaman ortaya çıkmış bı kaza mahsulüsün
Türkçe dilini bukadar reddetme kürtçe sana yaramaz aslan parçası paran yoksa atayımda türkçe hocası tut kahbenin fırlattıgı

aresweaponsikentofas

Player
Player
Vincy lantenin annesini yan yatirayim yardakcinida yanında alman iyi oldu ikili sikiş dönücek ikili teröristler sizi
Vicy lante ile o götü Taraklı amı yarakli anana efsane şeyler yapacagimdan emin olabilirsin öncelikle ve ayrıca kayıt alıp ananı nasıl çatır cutur siktigimizi sana ve bacina sikis dersi verirken izletcegimden de emin olabilirsin

Okeanos Wayland

❤️𝗖𝗹𝗮𝗶𝗿𝗲
Server Administrator
Upon reviewing the evidence, I have decided to Accept this report
ID 183426 will receive a punishment for GR 6.15
ID 75563
will receive a punishment for CR + VDM
ID 180421
will receive a punishment for GR 3.1

Status
Not open for further replies.
Top Bottom