SVE U POVU
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!HAHAHAHAHAHAH zamisli kacis nekog nakon sto dobijes ban za 3.2 za to sto si me vredjao, a na snimku odbijas naredbu viseg cina i osim toga neprikladno ponasanje i nemarljivo vrsenje sluzbene duznosti, po K.Z. 4.8 i 4.9, kad budes procitao zakonik i skontao sta smes da radis a sta ne a isto tako i pravila servera javi mi se, al imas vreme dok ti istekne ban koji si dobio juce dok sam te hapsio.Po zakoniku KZ 4.9 mogao sam da ga hapsim +KZ 4.13 + KZ 2.4.4 sve ovo imao sam razlog
Da si poslusao naredjenje viseg cina i ponasao kako treba a ne bahato ne bi dobio otkaz, evo jedan isecak nekulture, a od takvih koji ne znaju da obavljaju posao cu da spasim svakogAli svakako ovo je korupcija
Jos jednom dokazujes sa duzim POVom da ti odbijas naredjenje visih cina i ponasas se kako se ponasas, em lice osim toga pise OOC event u chatu, jos i bezis na kraju snimka pored toga hahahh
evo duzi pov tako mi se snimijo moram da okacim dva