Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
76291
Players nickname
Zilee Nevoljaa
Suspect ID
526
Date of violation
Feb 26, 2026
Time of violation
0000
Proofs
https://youtu.be/Z0LJMVni-tI

Lyn Zuyev

Player
Player
Po zakoniku KZ 4.9 mogao sam da ga hapsim +KZ 4.13 + KZ 2.4.4 sve ovo imao sam razlog
HAHAHAHAHAHAH zamisli kacis nekog nakon sto dobijes ban za 3.2 za to sto si me vredjao, a na snimku odbijas naredbu viseg cina i osim toga neprikladno ponasanje i nemarljivo vrsenje sluzbene duznosti, po K.Z. 4.8 i 4.9, kad budes procitao zakonik i skontao sta smes da radis a sta ne a isto tako i pravila servera javi mi se, al imas vreme dok ti istekne ban koji si dobio juce dok sam te hapsio.
Osim toga cin koji si bio a to je fib agent, nisi imao dozvolu da ides undercover a ti si isao, samim tim jos jednom nemarljivo vrsenje duznosti.

jusuf sigma

Player
Player
Dada brate to ti je drugar naravno da ga ti vadis mogao si samo da mi kazes pustiga moj je ja bi ga pustijo a ne da mi seres dal imam pov

Deda Nikola

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu

Molim vas ispravite naslov zalbe. Format za ispravno popunjavanje zalbe pogledajte > OVDJE

Imate rok 12 sati

Deda Nikola

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.

• Nedovoljno dokaza za kršenje navedenog pravila, niste slušali naredbe HighCommanda samim time ima puno pravo da po tome postupi po krivičnom zakoniku 4.8 Nemarno vršenje dužnosti te je dužan pre daljeg postupanja da vam da otkaz kako bi dalji proces bio nastavljen

Status
Not open for further replies.
Top Bottom