By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ne seri Ilija1. Lice je preslo liniju pregovora i bilo je vezano
2. Nosio sam balaklavu
3. Drskosti nije bilo nego ne mogu da skapiraju dve stvari
na ovoj talackoj niko nije skidao pancire . ne vidim ni jedan metak na povuA to sto skidate pancire svaku talacku i pucate sa krovova?
Znaci priznajes da ste na ostakim skidalina ovoj talackoj niko nije skidao pancire . ne vidim ni jedan metak na povu
dokaz daj , tacno na kojoj , manipulisi tamo bucojevice u fibu ne mene sineZnaci priznajes da ste na ostakim skidali
Ti si sine glup vamo pricas nisi mi brojao sa tejzerom a ovde nesto kenjasdokaz daj , tacno na kojoj , manipulisi tamo bucojevice u fibu ne mene sine
Zanimljivo razmisljanje...Ti si sine glup vamo pricas nisi mi brojao sa tejzerom a ovde nesto kenjas
nije presao ilija dijamant , nije nijeeeeako trebam saljem snimak gde se vidi da je preso liniju pregovora
jel svatas ti nesto covece , ti si njegao vezao njega a oko njega je njih 9 sa puskama . Ti si bio admin i lider nga i pravis ovakve greske . postajes smesanJel ovde nije preso
i bilo je 15 mojih pored i sta sadjel svatas ti nesto covece , ti si njegao vezao njega a oko njega je njih 9 sa puskama . Ti si bio admin i lider nga i pravis ovakve greske . postajes smesan