Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
77068
Players nickname
Benjamin Hey
Suspect ID
84551 28281 58649
Date of violation
Mar 28, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=mlVSK8qUFRQ

Andelko Bakowski

♙ Procesing... ♛
Player
28281 - FailRp Receno mi je od lica kojeg sam hapsio da se advokat zove Benjamin Hey, pretrazio na pd-a i vidio da ima dosije onda trazio od vlade da ti skinemo dozvolu i nakon sta ti je napisana poternica si lisen slobode, prava su ti ocitana prije hapsenja.

58649 - FailRp Imao je razlog zato jer je zatrazeno od vlade da se ispise poternica za oduzimanje advokatske dozvole.

Benjamin Hey

Player
Player
Receno mi je od lica kojeg sam hapsio da se advokat zove Benjamin Hey, pretrazio na pd-a i vidio da ima dosije onda trazio od vlade da ti skinemo dozvolu i nakon sta ti je napisana poternica si lisen slobode, prava su ti ocitana prije hapsenja.
Dostavi dokaz a i ja cu sad dostaviti dokaz gde ti nisi procitao prava...

Nolexx

Player
Player
28281 - FailRp Receno mi je od lica kojeg sam hapsio da se advokat zove Benjamin Hey, pretrazio na pd-a i vidio da ima dosije onda trazio od vlade da ti skinemo dozvolu i nakon sta ti je napisana poternica si lisen slobode, prava su ti ocitana prije hapsenja.

58649 - FailRp Imao je razlog zato jer je zatrazeno od vlade da se ispise poternica za oduzimanje advokatske dozvole.
Malo se fib zaneo posto ja kolko znam moras pretraziti osobu na pda tek kad ti je dat pasos, legitimacija.
♟️

Status
Not open for further replies.
Top Bottom