Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Lider za FIB | Cipriano Angel

Status
Not open for further replies.

Cipriano

Player
Player
  1. Informacije

1. Vaše ime u RL : Leo
    2. Vaše godine : 26
    3. Vremenska zona : GMT +1
    4. Prosječna aktivnost na dan : 4-5 sati
    5. Vaš Diskord : amnezija
    6. Vaše Ingame ime : Cipriano Angel
    7. Vaš ID : 16623

Dodatne Informacije
    1. Lider za... FIB
    1. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
    -Želim biti lider ove organizacije iz razloga sto imam dosta iskustva kao lider, bio sam cetri puta lider kriminalne organizacije, te sam tako naučio kako se vodi kvalitetna i uspješna organizacija 2 mandata.

-Na ovom serveru već duže vrijeme provodim ili pokusavam provest kvalitetan RP uz saradnju svojih ljudi, trudimo se da napravimo kvalitetnu pricu te samim time imam jako veliku podršku od ljudi koji bi bili sa mnom u organizaciji.

-Imam ozbiljnu ekipu koja je spremna ozbiljno shvatiti posao, imam spremne vode jedinica i ljude koji bi obučavali nove agente.
    1. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
    • Smatram da je RolePlay jedan od najvažnijih faktora vođenja ovako velike organizacije.

• Novi članovi FIB-a bi prolazili kroz niz obuka kako i sta raditi u FIB-u kao drzavna organizacija. Smatram da bez dobre obuke ni jedan agent ne može postati dobar za neke vece pozicije. Obučavali bi agente da budu bolji od svog ucitelja.

• Svatko bi imao pravo na svoje misljenje te bi ga se poslusalo.

• Svi članovi bi bili dužni raditi kao organizacija te ne bi bilo iznimki, samim time bi povećali međusobnu komunikaciju i odnose među članovima.
    -Toksičnost nece biti tolerirana
    • Dodao bih prijavljivanje patrola, zajednice treninge sa drzavnim organizacijama.

• Uveo bih sto manje pucnjave u gradu, te bi svaki član FIB-a morao nosit tazer da bi se smanjila pucnjava i da bi se poboljsao RolePlay.
    SRDAČAN POZDRAV TE HVALA NA ČITANJU!
    Cipriano Angel

antisa

Player
Player
Offtopic
  1. Informacije
    Dodatne Informacije
    1. Lider za... FIB
    2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
    -Želim biti lider ove organizacije iz razloga sto imam dosta iskustva kao lider, bio sam cetri puta lider kriminalne organizacije, te sam tako naučio kako se vodi kvalitetna i uspješna organizacija 2 mandata.

-Na ovom serveru već duže vrijeme provodim ili pokusavam provest kvalitetan RP uz saradnju svojih ljudi, trudimo se da napravimo kvalitetnu pricu te samim time imam jako veliku podršku od ljudi koji bi bili sa mnom u organizaciji.

-Imam ozbiljnu ekipu koja je spremna ozbiljno shvatiti posao, imam spremne vode jedinica i ljude koji bi obučavali nove agente.
    2. Smatram da je RolePlay jedan od najvažnijih faktora vođenja ovako velike organizacije.

3. Novi članovi FIB-a bi prolazili kroz niz obuka kako i sta raditi u FIB-u kao drzavna organizacija. Smatram da bez dobre obuke ni jedan agent ne može postati dobar za neke vece pozicije. Obučavali bi agente da budu bolji od svog ucitelja.

4. Svatko bi imao pravo na svoje misljenje te bi ga se poslusalo.

5. Svi članovi bi bili dužni raditi kao organizacija te ne bi bilo iznimki, samim time bi povećali međusobnu komunikaciju i odnose među članovima.
    • Dodao bih prijavljivanje patrola, zajednice treninge sa drzavnim organizacijama.

• Uveo bih sto manje pucnjave u gradu, te bi svaki član FIB-a morao nosit tazer da bi se smanjila pucnjava i da bi se poboljsao RolePlay.
    Cipriano Angel
Sretno prijatelju

Haze Loney

Player
Player
  1. Informacije
    Dodatne Informacije
    1. Lider za... FIB
    2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

2. Smatram da je RolePlay jedan od najvažnijih faktora vođenja ovako velike organizacije.

3. Novi članovi FIB-a bi prolazili kroz niz obuka kako i sta raditi u FIB-u kao drzavna organizacija. Smatram da bez dobre obuke ni jedan agent ne može postati dobar za neke vece pozicije. Obučavali bi agente da budu bolji od svog ucitelja.

4. Svatko bi imao pravo na svoje misljenje te bi ga se poslusalo.

5. Svi članovi bi bili dužni raditi kao organizacija te ne bi bilo iznimki, samim time bi povećali međusobnu komunikaciju i odnose među članovima.

Cipriano Angel
Srecno kolega

Status
Not open for further replies.
Top Bottom