U POV je prilozeno kako u pocetku ulazi u moju celiju totalno random i baita a onda posle toga me vodi u samnicu zbog "razguli".
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Dakle trazim pov od pocetka rp sitacije de je isekao kako je vredjao svo vreme i govorio "degeneriku " "debilu itd " de mi je rekao da sam banivejder i de je reko da cu dobiti perma ban zeleo bi to da vidim u ovom povu dakle trazim pov od pocetka od kako je usao u doc pa do krajaU POV je prilozeno kako u pocetku ulazi u moju celiju totalno random i baita a onda posle toga me vodi u samnicu zbog "razguli".
trazim ti pov od pocetka sitacije hvala draga administracijo zeleo bih ceo pov a to zato te odma nisam stavio u samnicu je zato sto nisam bio u uniformi i daj mi pov od pocetka rp situacije u kojem se cujes i ti sta sve pricas hvala vas Boza.Ako sam ti to rekao prije ovog sto me onda nisi u samnicu stavio?
a sace kolega koji je sve snimio poslati povAko sam ti to rekao prije ovog sto me onda nisi u samnicu stavio?
ja bi te zamolio da mi das samo pov od pocetka sitacijeAko sam ti to rekao prije ovog sto me onda nisi u samnicu stavio?
Untitled - Clipped GTA V with Medal.tv evo prvi pov njegov evo i drugi Untitled - Clipped GTA V with Medal.tvja bi te zamolio da mi das samo pov od pocetka sitacije