Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Ryan Bong

Player
Player
Informacije:

1. Vaše ime IRL: Ilija
2. Vaše godine: 14
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosjek online po danu: 6 do 9h
5. Vaš Discord: triplx22
6. Vaše ingame ime: Ryan Bong
7. Vaš ID: 72020
Dodatne informacije:

1. Lider za.....FIB (Federal Invesigation Bureau):
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):

Verujem da mogu da budem lider koji sluša, razume i povezuje ljude. Moj cilj je da FIB podignemo na viši nivo kroz inovacije, bolju organizaciju i još snažniji timski duh. Spreman sam da preuzmem odgovornost, donosim odluke u interesu organizacije i budem primer drugima kroz rad, disciplinu i integritet.
Za mene, biti lider FIB-a znači voditi sa svrhom, graditi poverenje i ostaviti pozitivan trag.

Kroz svoje dosadašnje iskustvo naučio sam koliko je timski rad važan za uspeh. Želim da svojim znanjem, energijom i posvećenošću doprinesem jačanju strukture FIB-a, unapređenju FIB-a i stvaranju novih prilika za članove. Posebno mi je važno da svako u organizaciji oseća da je njegov glas važan i da ima prostor za lični i profesionalni razvoj.
Želim da pokažem da se uspeh postiže disciplinom, doslednošću i timskim duhom. Moj cilj je da unapredimo komunikaciju, ojačamo saradnju među članovima i podignemo standarde rada na viši nivo. Smatram da mogu da budem osoba koja će povezati različite ideje u jednu jasnu strategiju i voditi organizaciju ka konkretnim rezultatima.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:

Prvo, smatram da je važno unaprijed jasno definisati ciljeve svake RolePlay aktivnosti – šta želimo da učesnici nauče i koje veštine da razviju. Takođe, kvalitetna priprema scenarija sa realnim i izazovnim situacijama može značajno povećati angažovanost učesnika.​

Ryan Bong

Player
Player
Rankovi:
FIB Director
Deputy Director
Assistant of Director
Chief Of Staff (COS)
00 Agent

Chief of staff
Deputy Chief of staff
FIB VODJA INICIJATIVA