Osnovne informacije:
1. Lider za: FIB (Federal Invesigation Bureau)
2.Zašto želim biti lider ove organizacije:
2.1 Ova organizacija zahtjeva ozbiljnost i kvalitetu koju ja imam, prethodno sam bio lider SAHP-a i završio oba mandata uspiješno to mi daje veliko iskustvo kao i dugotrajni boravak u ovoj organizaciji, imam veliko iskustvo u svakoj state organizaciji te bi se oko ove organizacije potrudio i nastojao bih da organizacija izgleda kao ozbiljna organizacija
2.2 Svaka state organizacija mora biti usko povezana s drugim state organizacijama i imati dobre odnose s njima to bih ostvario kroz redovne sastanke sa liderima i zamjenicima ostalih organizacija kako bih znao njihove stavove i mišljenja, održavao bih redovne koordinirane akcije sa drugim organizacijama kako bi sve organizacije zajedno dobro funkcionirale
2.3 Želim biti lider ove organizacije jer znam kako da održim rad i disciplinu u organizaciji te da svi moji zaposleni budu sretni i zadovolji u organizaciji, te uvijek nastojim spriječiti svaku vrstu incidenta između ljudi u organizaciji i drugih organizacija
3.Savjet za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:
3.1 Prije svega bi uveo redovne treninge i vježbe s drugim organizacijama poput: SAHP-a, LSPD-a,GOV-a,NG-a. Vježbe bi se odvijale na teritoriji Vojne baze u koordinaciji sa generalom, smatram da je ovo kljucna stvar kako nebi dolazilo do nesporazuma tokom kriznih situacija i specijalnih operacija. Na tim treninzima bi se vježbale sve moguće situacije u kojima se službenici mogu zateći prilikom obavljanja dužnosti, kao npr.: pljačka prodavnice, talačka situacija, potjere, pokušaj atentata na čelnike drugih organizacija.
3.2 Uspostavljanje jasnog sustava rada odmah na početku,po početku mandata upoznao bih sve radnike sa načinom rada i sa pravilima kojih se trebaju držati, nagrađivao bih radnike svakodnevno za njihov trud te bi davao nagradu za najboljeg radnika tjedna što bi potaklo sve zaposlenike
da se još više trude. Smatram da je ovo bitno kako nebi dolazilo do eskalacija ili sukoba između zaposlenih a bonusi bi poticali sve zaposlene na rad i drzali bi ih zadovoljnima.
3.3 Rijetko viđam da se rade racije na familije ja bih se potrudio da to promjenim jer je to izuzetno važno kao i racije na gangove, u tome kljucnu ulogu imaju 00 Agenti koji bi bili posebno obučeni i to bi bili posebni ljudi koje bi ja osobno izabrao
4.Kriterijum:
Minimalno 15 god OOC
Minimalno 18 godina u gradu
Čist dosije
Bez tetovaža na vidljivim mjestima kao što su: lice i šake
Posjedovanje: vozačka dozvola, dozvola za nošenje oružja, vojna legitimacija i zdravstveno osiguranje
Poznavanje pravila grada
Poštivanje svih ostalih kolega
Poznavanje upotrebe komandi
5.Stvari koje bih dodao:
Dodao bih posebno ispitivanje koje bi morao proći svaki zaposlenik koji želi postati član HC-a, ovime bih osigurao da su HC ljudi koji su sposobni za obavljanje tih dužnosti i da su to ljudi koji poznaju pravila i protokole za svaku akciju
Dodao bih poseban sektor za unutrašnju kontrolu to bi bilo nekoliko članova HC-a (28 čin) koji bi nakon svake akcije povezane sa zapljenom droge ili oružja pretresli sve članove kako bi bili sigurni da nitko nije korumpiran ili da ne posjeduje nešto ilegalno kod sebe
Jedinica NED - ova jedinica bi bila specijalizirana za istragu o narkoticima kao i njihovu zapljenu također bi bili zaduženi za spriječavanje prodaje droge unutar podrucja koje je pod nadležnosti FIB-a, NED-(Narcotics Enforcement Division)
Svaki član bi prilikom ulaska u organizaciju morao proći obuku nebitno da li ima iskustva ili ne i na temelju rezultata obuke osoba ce biti određena u kojoj ce jedinici biti na početku, nakon toga bi osoba imala obuku sukladno o jedinicu kojoj pripada za svaku jedinicu je drugacija obuka, obuke bi odrzavali službenici koji vode tu istu jedinicu
6.Kodovi:
10-1 - povratak u bazu svih zaposlenih po naredbi HCa
10-2 - Negativno
10-3 - Prekid svake komunikacije na radio
10-4 - Potvrdno/primljeno
10-5 - Ponovite posljednji prijenos
10-6 - Zanemarite posljednji prijenos
10-7 - Odlazak na pauzu
10-8 - Povratak sa pauze
10-9 - Ranjen državni službenik
10-10- Aktivna pucnjava u toku
10-11 - Pljacka u toku
10-14 - Oblačenje specijalne uniforme
10-20 - Trenutna lokacija
10-22 - Trenutna pozicija svih aktivnih patrola
10-33 - Hitno potrebno pojačanje!
10-35 - Ranjen građanin
10-99 - Situacija završena
10-95 - Prijevoz lica do zatvora
10-55 - Zaustavljeno vozilo
10-57-VIKTOR- Potjera za vozilom
10-57-FOKSTROT- Potjera za pješakom
Status 1-prijava dužnosti
Status 2-odjava dužnosti
Kod A- pad igre
Kod B- čujem te u glavi (U+F8)
7. ČINOVI:
---High Command----
30. FIB Director
29. Deputy FIB Director
28. Assistant of FIB Director
27. Director of Field Operations
26. 00 Agent
------High Staff--------
25. Chief of Staff
24. Deputy Chief of Staff
23. Head of Department
22. Deputy Head of Department
21. FIB Supervisor
20. Deputy FIB Supervisor
-------Struktura------------
19. NED Special agent
18. NED Senior
17. NED Junior
16. NED Agent
15. MOSSAD Senior
14. MOSSAD Junior
13. MOSSAD
12. UTO Senior
11. UTO Junior
10. UTO
9. Special Agent
8. Field Agent
7. Shadow Agent
6. Cadet on Trainning
5. FIB Agent
4. Agent on Training
3. Suspend 12h
2. Suspend 24h
1. Suspend 48h
Hvala na čitanju i sretno ostalim aplikantima!
- Ime IRL: Teo
- Godine: 16
- Vremenska zona: GMT +1
- Prosječna aktivnost na dan: 5/6h ovisi o obavezama
- Discord: teo_crni
- Ime ING: Teo Crnii
- ID: 66035
1. Lider za: FIB (Federal Invesigation Bureau)
2.Zašto želim biti lider ove organizacije:
2.1 Ova organizacija zahtjeva ozbiljnost i kvalitetu koju ja imam, prethodno sam bio lider SAHP-a i završio oba mandata uspiješno to mi daje veliko iskustvo kao i dugotrajni boravak u ovoj organizaciji, imam veliko iskustvo u svakoj state organizaciji te bi se oko ove organizacije potrudio i nastojao bih da organizacija izgleda kao ozbiljna organizacija
2.2 Svaka state organizacija mora biti usko povezana s drugim state organizacijama i imati dobre odnose s njima to bih ostvario kroz redovne sastanke sa liderima i zamjenicima ostalih organizacija kako bih znao njihove stavove i mišljenja, održavao bih redovne koordinirane akcije sa drugim organizacijama kako bi sve organizacije zajedno dobro funkcionirale
2.3 Želim biti lider ove organizacije jer znam kako da održim rad i disciplinu u organizaciji te da svi moji zaposleni budu sretni i zadovolji u organizaciji, te uvijek nastojim spriječiti svaku vrstu incidenta između ljudi u organizaciji i drugih organizacija
3.Savjet za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:
3.1 Prije svega bi uveo redovne treninge i vježbe s drugim organizacijama poput: SAHP-a, LSPD-a,GOV-a,NG-a. Vježbe bi se odvijale na teritoriji Vojne baze u koordinaciji sa generalom, smatram da je ovo kljucna stvar kako nebi dolazilo do nesporazuma tokom kriznih situacija i specijalnih operacija. Na tim treninzima bi se vježbale sve moguće situacije u kojima se službenici mogu zateći prilikom obavljanja dužnosti, kao npr.: pljačka prodavnice, talačka situacija, potjere, pokušaj atentata na čelnike drugih organizacija.
3.2 Uspostavljanje jasnog sustava rada odmah na početku,po početku mandata upoznao bih sve radnike sa načinom rada i sa pravilima kojih se trebaju držati, nagrađivao bih radnike svakodnevno za njihov trud te bi davao nagradu za najboljeg radnika tjedna što bi potaklo sve zaposlenike
da se još više trude. Smatram da je ovo bitno kako nebi dolazilo do eskalacija ili sukoba između zaposlenih a bonusi bi poticali sve zaposlene na rad i drzali bi ih zadovoljnima.
3.3 Rijetko viđam da se rade racije na familije ja bih se potrudio da to promjenim jer je to izuzetno važno kao i racije na gangove, u tome kljucnu ulogu imaju 00 Agenti koji bi bili posebno obučeni i to bi bili posebni ljudi koje bi ja osobno izabrao
4.Kriterijum:
Minimalno 15 god OOC
Minimalno 18 godina u gradu
Čist dosije
Bez tetovaža na vidljivim mjestima kao što su: lice i šake
Posjedovanje: vozačka dozvola, dozvola za nošenje oružja, vojna legitimacija i zdravstveno osiguranje
Poznavanje pravila grada
Poštivanje svih ostalih kolega
Poznavanje upotrebe komandi
5.Stvari koje bih dodao:
Dodao bih posebno ispitivanje koje bi morao proći svaki zaposlenik koji želi postati član HC-a, ovime bih osigurao da su HC ljudi koji su sposobni za obavljanje tih dužnosti i da su to ljudi koji poznaju pravila i protokole za svaku akciju
Dodao bih poseban sektor za unutrašnju kontrolu to bi bilo nekoliko članova HC-a (28 čin) koji bi nakon svake akcije povezane sa zapljenom droge ili oružja pretresli sve članove kako bi bili sigurni da nitko nije korumpiran ili da ne posjeduje nešto ilegalno kod sebe
Jedinica NED - ova jedinica bi bila specijalizirana za istragu o narkoticima kao i njihovu zapljenu također bi bili zaduženi za spriječavanje prodaje droge unutar podrucja koje je pod nadležnosti FIB-a, NED-(Narcotics Enforcement Division)
Svaki član bi prilikom ulaska u organizaciju morao proći obuku nebitno da li ima iskustva ili ne i na temelju rezultata obuke osoba ce biti određena u kojoj ce jedinici biti na početku, nakon toga bi osoba imala obuku sukladno o jedinicu kojoj pripada za svaku jedinicu je drugacija obuka, obuke bi odrzavali službenici koji vode tu istu jedinicu
6.Kodovi:
10-1 - povratak u bazu svih zaposlenih po naredbi HCa
10-2 - Negativno
10-3 - Prekid svake komunikacije na radio
10-4 - Potvrdno/primljeno
10-5 - Ponovite posljednji prijenos
10-6 - Zanemarite posljednji prijenos
10-7 - Odlazak na pauzu
10-8 - Povratak sa pauze
10-9 - Ranjen državni službenik
10-10- Aktivna pucnjava u toku
10-11 - Pljacka u toku
10-14 - Oblačenje specijalne uniforme
10-20 - Trenutna lokacija
10-22 - Trenutna pozicija svih aktivnih patrola
10-33 - Hitno potrebno pojačanje!
10-35 - Ranjen građanin
10-99 - Situacija završena
10-95 - Prijevoz lica do zatvora
10-55 - Zaustavljeno vozilo
10-57-VIKTOR- Potjera za vozilom
10-57-FOKSTROT- Potjera za pješakom
Status 1-prijava dužnosti
Status 2-odjava dužnosti
Kod A- pad igre
Kod B- čujem te u glavi (U+F8)
7. ČINOVI:
---High Command----
30. FIB Director
29. Deputy FIB Director
28. Assistant of FIB Director
27. Director of Field Operations
26. 00 Agent
------High Staff--------
25. Chief of Staff
24. Deputy Chief of Staff
23. Head of Department
22. Deputy Head of Department
21. FIB Supervisor
20. Deputy FIB Supervisor
-------Struktura------------
19. NED Special agent
18. NED Senior
17. NED Junior
16. NED Agent
15. MOSSAD Senior
14. MOSSAD Junior
13. MOSSAD
12. UTO Senior
11. UTO Junior
10. UTO
9. Special Agent
8. Field Agent
7. Shadow Agent
6. Cadet on Trainning
5. FIB Agent
4. Agent on Training
3. Suspend 12h
2. Suspend 24h
1. Suspend 48h
Hvala na čitanju i sretno ostalim aplikantima!