- Vaše ime IRL: Nikola
- Vaše godine: 24
- Vremenska zona GMT +1
- Prosjek online po danu: 8+
- Vaš Discord: bakisa55
- Vaše ingame ime: Baki Angel
- Vaš ID: 66452
- Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenj
Želim da postanem lider Federal Investigation Bureau organizacije na Grand RP serveru jer smatram da mogu doprineti ozbiljnosti, profesionalnosti i kvalitetu roleplay-a unutar državnih frakcija.
1. Želim podići nivo profesionalizma na Grand RP serveru
Grand RP ima veliki potencijal za kvalitetan i ozbiljan RP. Kao lider FIB-a radio bih na disciplini, poštovanju pravila servera i realističnom pristupu situacijama. Smatram da FIB treba da bude primer ostalim organizacijama po ponašanju i načinu rada.
2. Želim unaprediti kvalitet istraga i specijalnih operacija
FIB na Grand RP serveru treba da bude fokusiran na dugoročne istrage, organizovani kriminal i kompleksne operacije. Planirao bih detaljne RP istrage, prikupljanje dokaza, tajne operacije i koordinaciju sa drugim državnim službama kako bi RP bio zanimljiv i dugotrajan, a ne samo baziran na brzim akcijama.
3. Poznajem sistem i zajednicu Grand RP servera
Pošto igram isključivo na Grand RP serveru, upoznat sam sa pravilima, ekonomijom i načinom funkcionisanja frakcija. Znam kako igrači razmišljaju i kakve situacije se najčešće dešavaju, što mi daje prednost u organizovanju kvalitetnih i realnih RP scenarija.
Vasi savjeti za poboljsanje RolePlay razine u organizaciji
1. Redovni treninzi i provere aktivnosti
Uveo bih obavezne nedeljne treninge i provere znanja pravila kako bi svaki član FIB-a bio spreman za ozbiljne RP situacije.
2. Transparentan sistem napredovanja
Napredovanje bi bilo zasnovano na aktivnosti, kvalitetu RP-a, disciplini i doprinosu organizaciji. To bi povećalo motivaciju i odgovornost članova.
3. Jačanje saradnje sa drugim državnim organizacijama
Bolja komunikacija i zajedničke operacije sa policijom i sudskim sistemom povećale bi realizam i kvalitet RP scene na serveru.
kao lider necu dozvoliti ni najmanju toksicnost. Srecno svima.