Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
87916
Players nickname
Ognjen Kepecc
Suspect ID
77595
Date of violation
Mar 2, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://streamable.com/h87wqt

Nikola Verstappen

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.

Zahtevam da ID: 77595 dostavi svoj POV od ulaska na event do kraja eventa ( Kralj Planine ) u 22:12- 02.03.2026.

Rok za dostavu je 16h.

Kizo kazanova

Player
Player
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.

Zahtevam da ID: 77595 dostavim svoj POV od ulaska na event do kraja eventa ( Kralj Planine ) u 22:12- 02.03.2026.

Rok isporuke je 16 sati.

pov dostavljen ne slazem se sa osobom da sam se imao sa ikime timati no prihvacam pravilo MG iako se ne cuje nista sto ne bi smjelo da sam davao neke informacije zasto se ne cuje prilozit cu i to ako me zatrazite dostavit cu snimak iste aplikacije preko koje snimam odlucite cim prije da mogu mirno sa sigurnoscu nastaviti rollplay hvala unaprijed Kizo kazanova

Last edited:

Bogdan1122

Player
Player
Zasto se diskord ne cuje na povu? i ako ste niste timali zasto si na kraju videa njemu pricas kako mu ja nisam uzeo metkove

Kizo kazanova

Player
Player
Zašto se diskord ne čuje na povu? i ako niste timali zasto si na kraju videa njemu pricas kako mu ja nisam uzeo metkove
Smatram da to nije timanje naglasujem sve se vidi u priloženom
Kacio si me za timanje a ne za bubicu zasto se zvuk ne cuje admin zna sam zasto se ne cuje ako treba pojasnit cu i to

Last edited:

Nikola Verstappen

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam prihvatiti ovu zalbu

ID: 77595 ce biti kaznjen za Pravilo Dogadjaja 1.7

( P.Dog 1.7 Svi učesnici svih događaja iz svih sfera moraju snimiti POV i održati ga u roku od 48 sati )
( POV nije validan, ako imate POV na kojem se cuje zvuk discorda dostavite u novoj zalbi na administratora )​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom