Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Stefan131

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL Stefan
2. Vaše godine 18
3. Vremenska zona GMT+1
4. Prosjek online po danu 2-4H Radnim danima vikendom 6H+
5. Vaš Discord stefanlimeni
6. Vaše ingame ime Stefan Limeni
7. Vaš ID 32074

Dodatne informacije

1. Lider za National Guard

2.
Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1 Smatram da sam pravi kandidat za lidera ove organizacije svog svog iskustva na ovom serveru jer aktivno igram skoro 4 godine
2.2 Veoma dobro poznajem sva pravila

2.3 Bio sam clan svake state organizacije i poznajem strukturu i princip rada svake

2.4 Potrudio bih se da napravim dobru atmosferu kako bi svim clanovima bilo ugodno i zanimljivo

2.5 Bio sam admin vise puta kao i lider neof org tako da bih hteo da se iskusim u vodjenju state organizacije

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1 Povecao bih tezinu i kolicinu pitanja tokom regrutacije kako bi se zaposlili samo ljudi koji temeljno poznaju pravila

3.2 Uveo bih nedeljne bonuse za aktivnost kao i bonus za najbolji i najuredniji patrol log

3.3 Obezbedio bih bolje automobile kako bi vozila nacionalne garde mogla da pariraju vozilima kriminalaca

3.4 Organizovao bih redovne dogadjaje za civile i clanove organizacije kako bi se napravila sto bolja atmosfera

3.5 Poboljsao bi kvalitet obuke kako bi svaki zaposleni bio spreman na sve

Format Patrol Loga
Dolazak na duznost XX:XX (Slika)
Paljenje kamerice(Slika)
Pauza od XX:XX do XX:XX
Zaduzeno oruzije(slika)
Akcije u kojima sam ucestvovao(slika)

Odlazak sa duznosti XX:XX (Slika)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom