Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
74301
Players nickname
Leon GZubic
Suspect ID
27712
Date of violation
Mar 3, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/9AJaCnZwTUw

Aleksa Borge

CRIME on TOP!
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu
Zahtevam da ID 27712 dostavi POV sa "Rating bitke" 3.3. u 20.54.
Rok za dostavljanje - 16h

Ogisha Xalkiaz

Player
Player
decko imo si cit dok si bio u adminima
hahahahahahahaahahahahahagahgahahahagahaahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahaahah
samo cekam da odes ti jednom na pc check da padnes posto ti nije bas dobra methoda da ga guras u system 32 :D

Last edited:

Zenta_Shadow

Well-known member
Leader of unofficial org
hahahahahahahaahahahahahagahgahahahagahaahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahaahah
samo cekam da odes ti jednom na pc check da padnes posto ti nije bas dobra methoda da ga guras u system 32 :D
dobra je metoda cim si ti proso pc chek a krio si u system 32

Zenta_Shadow

Well-known member
Leader of unofficial org
kolko si ti zapravo ogranicen to nije realno ja prvo nemam cheat niti sam ga ikad imao a i da ga kupim u system32 ga nebi stavio sigurno jer nisam robot ko vi skriptasi
sta ti pricas decko ti nisi kupovo koristis skript.gg kriju ti ga drugari u system 32 jer si ti nesposoban da sakrijes ali ocigledno ces od sad morati sam da ga krijes jer si ispo smece prema svim tvojim drugarima tako da drzi malo jace triger slobodno i silent na 5

Ogisha Xalkiaz

Player
Player
sta ti pricas decko ti nisi kupovo koristis skript.gg kriju ti ga drugari u system 32 jer si ti nesposoban da sakrijes ali ocigledno ces od sad morati sam da ga krijes jer si ispo smece prema svim tvojim drugarima tako da drzi malo jace triger slobodno i silent na 5
pa nisam ja ti da kupujem skript.gg i prema kome sam ja ispao smece i da jesam jesi li se zapitao zasto?

Aleksa Borge

CRIME on TOP!
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam žalbu odbiti.
- Ništa sumnjivo na dostavljenom POV-u.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom