Najjace
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!drzi decko trigger banujte ga
koristis skript.gg i lider si familije btw a ja imam 2x negativedrzi decko trigger banujte ga
decko imo si cit dok si bio u adminimakoristis skript.gg i lider si familije btw a ja imam 2x negative
hahahahahahahaahahahahahagahgahahahagahaahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahaahahdecko imo si cit dok si bio u adminima
dobra je metoda cim si ti proso pc chek a krio si u system 32hahahahahahahaahahahahahagahgahahahagahaahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahaahah
samo cekam da odes ti jednom na pc check da padnes posto ti nije bas dobra methoda da ga guras u system 32![]()
kolko si ti zapravo ogranicen to nije realno ja prvo nemam cheat niti sam ga ikad imao a i da ga kupim u system32 ga nebi stavio sigurno jer nisam robot ko vi skriptasidobra je metoda cim si ti proso pc chek a krio si u system 32
skriptas nisi ti taj koji odredjuje admini ce odluciti a ako hoce mogu sami da me provere ja pristajem na svaki pc checkBANUJTE OVOG IGRACA ZA 4.1 NA SNIMKU SE JASNO VIDI TRIGGER
Sorry 2 usb bosskolko si ti zapravo ogranicen to nije realno ja prvo nemam cheat niti sam ga ikad imao a i da ga kupim u system32 ga nebi stavio sigurno jer nisam robot ko vi skriptasi
sta ti pricas decko ti nisi kupovo koristis skript.gg kriju ti ga drugari u system 32 jer si ti nesposoban da sakrijes ali ocigledno ces od sad morati sam da ga krijes jer si ispo smece prema svim tvojim drugarima tako da drzi malo jace triger slobodno i silent na 5kolko si ti zapravo ogranicen to nije realno ja prvo nemam cheat niti sam ga ikad imao a i da ga kupim u system32 ga nebi stavio sigurno jer nisam robot ko vi skriptasi
pa nisam ja ti da kupujem skript.gg i prema kome sam ja ispao smece i da jesam jesi li se zapitao zasto?sta ti pricas decko ti nisi kupovo koristis skript.gg kriju ti ga drugari u system 32 jer si ti nesposoban da sakrijes ali ocigledno ces od sad morati sam da ga krijes jer si ispo smece prema svim tvojim drugarima tako da drzi malo jace triger slobodno i silent na 5