Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
75812
Players nickname
Docke black
Suspect ID
78365
Date of violation
Mar 5, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=enSeCGsE-mo

kabi41

Player
Player
zamisli kacis nekog sto sam reko retarde jos nije ni tebi bilo receno vec drugu al aj posle ovog vam necu mira dat

kabi41

Player
Player
Administracijo grand rpa ova uvreda je bila namjenjena mom drugaru 69247 koji se ne ljuti ako ga uvredim na neki blazi nacin drugarski ta uvreda nije bila namjenjena doticnom gospodinu iliji blacku a ta uvreda je izrecena iz razloga sto je doticni gospodin ilija black ili neki od njegovi drugara uzeli masinu i nisu hteli da je postave te samim tim sam rekao svom drugu uvredu ''retarde kod njega je masina'' jer je mislio da je neko drugi uzeo. I ko normalan se penje na krov na kojem bleji 5 ili vise maskirani i naoruzani lica?

VasilijeZzZ

GrandRP <3
Player
Molim admina da ima razumjevanja, decko je "uvredio" svog drugara kome to uopste ne smeta i oni dvojica stalno tako pricaju a ovaj ga kaci za to

kabi41

Player
Player
Administracijo grand rpa ova uvreda je bila namjenjena mom drugaru 69247 koji se ne ljuti ako ga uvredim na neki blazi nacin drugarski ta uvreda nije bila namjenjena doticnom gospodinu iliji blacku a ta uvreda je izrecena iz razloga sto je doticni gospodin ilija black ili neki od njegovi drugara uzeli masinu i nisu hteli da je postave te samim tim sam rekao svom drugu uvredu ''retarde kod njega je masina'' jer je mislio da je neko drugi uzeo. I ko normalan se penje na krov na kojem bleji 5 ili vise maskirani i naoruzani lica?
i neka dostavi duzi pov gdje se vidi odma nakon sto sam reko to sam mu reko da nije njemu namjenjeno vec mom drugaru

Rich Meow

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza odlucio sam Prihvatiti ovu zalbu
Igrac ID: 78365 ce biti kaznjen za Generalno Pravilo 3.1
(OOC vredjanje je strogo zabranjeno)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom