Gospodjo koje naocare koristite da mozete da prepoznate ljude preko balaklave? 
A vala sto si pricala pricala si
A vala sto si pricala pricala si
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Šta je ovdje tačno MG?
To što sam zovnula Andelka i Ajnura, čije legitimacije imam?
Cirkus radiš bespotrebno.
Sportski pozdrav!
Ti si dostavio svoj POV i podigao svoju žalbu, stoga dostavi sve dokaze koje imašDobice Admini duzi POV ne znam samo kad si tacno uzela legitimacije kad sam svo vreme tu koliko znam ti moras da imas kamericu hapsenja dostavi molim te to uzimanje legitimacije od mojih kolega.
Ti si dostavio svoj POV i podigao svoju žalbu, stoga dostavi sve dokaze koje imašsigurno su na tvojoj strani.
Zamolit ću dragu administraciju, da provokacije ovakvog karatkera najstrožije kazni, kao i prijetnje u u prvom komentaru: A vala sto si pricala pricala si.Baba chill vreme ti je da ti ide flaster preko usta
Zamolit ću dragu administraciju, da provokacije ovakvog karatkera najstrožije kazni, kao i prijetnje u u prvom komentaru: A vala sto si pricala pricala si.
I ako može, samo da stavis duži POV gdje ti daju otkaz iz PD.Mirna zvacu Kristijana Zec-a.
Lagano baba
![]()
Samo postavi cijeli POV, da se dokaže kršenje G.P. 6.4, a logovi se lako pregledaju, no sikiriki.Otkaz kazes?
![]()
Samo postavi cijeli POV, da se dokaže kršenje G.P. 6.4, a logovi se lako pregledaju, no sikiriki.
Sportski pozdrav!
Kažem ti samo postavi duži POV, nemoj biti zločest i skraćivati i sakrivati se od G.P. 6.4Pa ti isti logovi ce se pogledati da se vidi da nisi uzela legitimaciju ni od jednog kolege mog ne znam samo koga lazes i glumis nekog RP igraca.