Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
71454
Players nickname
Mile Pile
Suspect ID
68581
Date of violation
Mar 6, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/qimPB14H_C0

Ajnur Bulgarrii

Player
Player
Ko prvo nije od pocetka situacije,drugo dovoljan razlog sam imao da te vezem jer ste hapsili covjeka bez ikakvog razloga a pisali ste mu kaznu,u tokm trenutku kada ste mu pisali kaznu pustili ste covjeka i rekli da ide sjeo je u auto ja sam trazio da izade da vidim nesto i kada je sjeo u auto tjezali ste ga bez razloga i krenuli hapsiti.PRVO DOSTAVI POV OD POCETKA SITUACIJE GDJE SE VIDI DA STE POGRIJESILI !!!!

Mile Pile

🤣
Player
Ko prvo nije od pocetka situacije,drugo dovoljan razlog sam imao da te vezem jer ste hapsili covjeka bez ikakvog razloga a pisali ste mu kaznu,u tokm trenutku kada ste mu pisali kaznu pustili ste covjeka i rekli da ide sjeo je u auto ja sam trazio da izade da vidim nesto i kada je sjeo u auto tjezali ste ga bez razloga i krenuli hapsiti.PRVO DOSTAVI POV OD POCETKA SITUACIJE GDJE SE VIDI DA STE POGRIJESILI !!!!
Da sa tolke daljine da vezes svaka cast,hapsili smo ga sa razlogom ako nisi znao

Mile Pile

🤣
Player
NIsi ga hapsio sa razlogom ali posto tako tvrdis trebat ces i taj pov,sa razlogom si vezan i nisi bio daleko uopste
Nisam bio daleko? Gde si ti video da je moguce u stvarnom zivotu sa te daljine da vezes nekoga,hapsili bi ga za k.z 2.6.1 gde pise da se stavlja wanted i oduzima vozacka dozvola.

Ajnur Bulgarrii

Player
Player
Uopste nema velike daljine i rekao sam ti dovoljan sam razlog imao da te vezem plus nije od pocetka situacije i niste ga hapsili odmah pustili ste ga kao sto sam rekao i tek poslije ste krenuli i plus na auto putu je.

Blanc Flores

Server Administrator
Server Administrator
Trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu.
Dostavi POV gde se vidi kraj cijele situacije.
Rok 12h

Blanc Flores

Server Administrator
Server Administrator
Odbijeno.

Igrac sa ID 68581 ne krsi pravilo PG zato sto sme da vezes igraca koji ima pusku ruci sve dok nije uperena u tebi.
Igrac sa ID 68581 ima korumpiranu biografiju i smije se ponasat bahato prema vas u ovaj slucaj.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom