By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Validan je pov,to sto pokusavas da njemu da ne skinu korumpiranu dzabe pomazesNe validno, ne vidi se citav datum dole desno tjst isjecen je mali dio ekrana.![]()
Da sa tolke daljine da vezes svaka cast,hapsili smo ga sa razlogom ako nisi znaoKo prvo nije od pocetka situacije,drugo dovoljan razlog sam imao da te vezem jer ste hapsili covjeka bez ikakvog razloga a pisali ste mu kaznu,u tokm trenutku kada ste mu pisali kaznu pustili ste covjeka i rekli da ide sjeo je u auto ja sam trazio da izade da vidim nesto i kada je sjeo u auto tjezali ste ga bez razloga i krenuli hapsiti.PRVO DOSTAVI POV OD POCETKA SITUACIJE GDJE SE VIDI DA STE POGRIJESILI !!!!
NIsi ga hapsio sa razlogom ali posto tako tvrdis trebat ces i taj pov,sa razlogom si vezan i nisi bio daleko uopsteDa sa tolke daljine da vezes svaka cast,hapsili smo ga sa razlogom ako nisi znao
Nisam bio daleko? Gde si ti video da je moguce u stvarnom zivotu sa te daljine da vezes nekoga,hapsili bi ga za k.z 2.6.1 gde pise da se stavlja wanted i oduzima vozacka dozvola.NIsi ga hapsio sa razlogom ali posto tako tvrdis trebat ces i taj pov,sa razlogom si vezan i nisi bio daleko uopste
I sta ako je na autoputu? Ima daljine videcemo sta ce odlucitiUopste nema velike daljine i rekao sam ti dovoljan sam razlog imao da te vezem plus nije od pocetka situacije i niste ga hapsili odmah pustili ste ga kao sto sam rekao i tek poslije ste krenuli i plus na auto putu je.