Osoba nepoznatog porijekla me prati i zaustavlja iz nepoznatog razloga tvrdi da se vozim u krivom smjeru i da ne slušam njegove naredbe tj. da se ne želim zaustaviti bez razloga nakon toga ja bježim glavom bez obzira jer tko zna s kakvim luđakom sad imam posla s obzirom da nosi uniformu nekakvu.
Nakon kratkog trčanja on me hvata i stavlja u auto vodi u zatvor prilikom odlaska u zatvor on se odlučuje zaputiti na event napad na državne podatke
dok pritom mene ostavlja u autu vezanog nakon toga dovozi me u zatvor naravno u lisicama stojim i tražim advokata da me spasi od ovog nepoznatog tipa
za vrijeme čekanja pukne mi igra moram ponovo ući nakon ulaska u igru stvaram se u zatvoru od strane administracije jer je takva procedura kad ti pukne u igri
Pokušavam kontaktirati administratora ali nije ga briga osoba koja me hapsi pojavljuje se pored moje ćelije i odlučuje da će on sad napisati kaznu i naravno piše je
Sve u svemu totalni FAIL
Osoba koja me pokušala uhapsiti piše kaznu 35000 bez razloga
Osoba koja me pokušala uhapsiti nije dao legitimaciju
Osoba koja me pokušala uhapsiti nije mi dao pravo na poziv advokata
Osoba koja me pokušala uhapsiti uopće nezna tko sam
Ali osoba koja me pokušala uhapsiti uspijeva napisati kaznu od 35000
Nakon kratkog trčanja on me hvata i stavlja u auto vodi u zatvor prilikom odlaska u zatvor on se odlučuje zaputiti na event napad na državne podatke
dok pritom mene ostavlja u autu vezanog nakon toga dovozi me u zatvor naravno u lisicama stojim i tražim advokata da me spasi od ovog nepoznatog tipa
za vrijeme čekanja pukne mi igra moram ponovo ući nakon ulaska u igru stvaram se u zatvoru od strane administracije jer je takva procedura kad ti pukne u igri
Pokušavam kontaktirati administratora ali nije ga briga osoba koja me hapsi pojavljuje se pored moje ćelije i odlučuje da će on sad napisati kaznu i naravno piše je
Sve u svemu totalni FAIL
Osoba koja me pokušala uhapsiti piše kaznu 35000 bez razloga
Osoba koja me pokušala uhapsiti nije dao legitimaciju
Osoba koja me pokušala uhapsiti nije mi dao pravo na poziv advokata
Osoba koja me pokušala uhapsiti uopće nezna tko sam
Ali osoba koja me pokušala uhapsiti uspijeva napisati kaznu od 35000