Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
80418
Players nickname
Mile Travolta
Suspect ID
81886
Date of violation
Mar 7, 2026
Time of violation
10:13
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=TDYi1kqpSdA

zli

Player
Player
Osoba nepoznatog porijekla me prati i zaustavlja iz nepoznatog razloga tvrdi da se vozim u krivom smjeru i da ne slušam njegove naredbe tj. da se ne želim zaustaviti bez razloga nakon toga ja bježim glavom bez obzira jer tko zna s kakvim luđakom sad imam posla s obzirom da nosi uniformu nekakvu.
Nakon kratkog trčanja on me hvata i stavlja u auto vodi u zatvor prilikom odlaska u zatvor on se odlučuje zaputiti na event napad na državne podatke
dok pritom mene ostavlja u autu vezanog nakon toga dovozi me u zatvor naravno u lisicama stojim i tražim advokata da me spasi od ovog nepoznatog tipa
za vrijeme čekanja pukne mi igra moram ponovo ući nakon ulaska u igru stvaram se u zatvoru od strane administracije jer je takva procedura kad ti pukne u igri
Pokušavam kontaktirati administratora ali nije ga briga osoba koja me hapsi pojavljuje se pored moje ćelije i odlučuje da će on sad napisati kaznu i naravno piše je
Sve u svemu totalni FAIL
Osoba koja me pokušala uhapsiti piše kaznu 35000 bez razloga
Osoba koja me pokušala uhapsiti nije dao legitimaciju
Osoba koja me pokušala uhapsiti nije mi dao pravo na poziv advokata
Osoba koja me pokušala uhapsiti uopće nezna tko sam
Ali osoba koja me pokušala uhapsiti uspijeva napisati kaznu od 35000

Muky

Player
Player
Pod 1 sahpovac je sve uradio po proceduri, zaustavio te je zato sto si vozi pogrešnom stranom i sto si bio sa motorom skako u SAHP stanicu. Nisi se zaustavijo kako ti je bilo receno poceo si da bezis. Kad ti je bilo poslato 3 puta da se zaustavis ugasio ti je motor poceo si da bezis hvatao te je do plaze skoro 300m imao je dovoljan ICC razlog da te tejzuje. Dok te je vodio do zatvora je naletio na HAKERSKI NAPAD i zaustavio se je da proveri da li je sve uredu sa kolegama.Od patrolnog avta se nije odalijo niti 3m .Onda si se pravio da neznas zasto si uhapsen i vredjao i pretijo si sluzbenom licu. Kazna ti je bila napisana za nepostovanje jer ti je bio uzeo pasos prije sto si napravio latinicu. NAPRAVITO JE SVE PO PRECEDURI!

Last edited:
Molim nekog od vise administracije da sankcionira doticnog ovo je njemu po ko zna koji put da dolazi pred državne organizacije i pokusava da nabije warn ! Pogledajte samo njegov YT kanal dovoljno dokaza

Smiljan White

Player
Player
Osoba nepoznatog porijekla me prati i zaustavlja iz nepoznatog razloga tvrdi da se vozim u krivom smjeru i da ne slušam njegove naredbe tj. da se ne želim zaustaviti bez razloga nakon toga ja bježim glavom bez obzira jer tko zna s kakvim luđakom sad imam posla s obzirom da nosi uniformu nekakvu.
Nakon kratkog trčanja on me hvata i stavlja u auto vodi u zatvor prilikom odlaska u zatvor on se odlučuje zaputiti na event napad na državne podatke
dok pritom mene ostavlja u autu vezanog nakon toga dovozi me u zatvor naravno u lisicama stojim i tražim advokata da me spasi od ovog nepoznatog tipa
za vrijeme čekanja pukne mi igra moram ponovo ući nakon ulaska u igru stvaram se u zatvoru od strane administracije jer je takva procedura kad ti pukne u igri
Pokušavam kontaktirati administratora ali nije ga briga osoba koja me hapsi pojavljuje se pored moje ćelije i odlučuje da će on sad napisati kaznu i naravno piše je
Sve u svemu totalni FAIL
Osoba koja me pokušala uhapsiti piše kaznu 35000 bez razloga
Osoba koja me pokušala uhapsiti nije dao legitimaciju
Osoba koja me pokušala uhapsiti nije mi dao pravo na poziv advokata
Osoba koja me pokušala uhapsiti uopće nezna tko sam
Ali osoba koja me pokušala uhapsiti uspijeva napisati kaznu od 35000
Pa tebi covek ne moze da kaze nista odma legitimacije sevaju........

Denis Miic

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam odbiti ovu žalbu
Po saobracajnom zakoniku
2.6.1 Bezobzirna vožnja podrazumeva upravljanje vozilom u suprotnosti sa saobraćajnim propisima na način kojim se, bilo svesno ili nesvesno, mogu ozbiljno ugroziti drugi učesnici u saobraćaju. Kategorisano kao krivično delo III klase i podrazumeva novčanu kaznu od dvadeset hiljada dolara ($20.000). Zabrana upravljanja motornim vozilom.

Tako da je imao rp razlog da vas zaustavi gde ste vi bezali od njega i dobili
KZ 4.3 Nepoštovanje/nesaradnja predstavlja svesno odbijanje da se sarađuje i/ili ispuni zakoniti zahtev postavljen od strane službenika za sprovođenje zakona. Kategoriše se kao krivično delo IV klase i podrazumeva novčanu kaznu od trideset pet hiljada dolara ($35.000).
2
Pasos vam je uzet ranije samim tim vam je igrac mogao ispisat kazne kad stre se vratili!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom