Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Your ID
35835
Players nickname
Makky Sanches
Administrators nickname
aldin westappen
Date
Mar 7, 2026
Time
15:00
Proofs
//

Muki_Sharlota

Player
Player
Dobar dan, poštovana administracijo.

Dobio sam blacklistu zbog vređanja projekta i želeo bih da objasnim kako je došlo do toga.

Pre nekoliko dana mi je preminula majka i bio sam u jako teškom psihičkom stanju. Dok sam igrao na serveru, prišao mi je jedan igrač koji je, koliko sam mogao da vidim po ID-u, bio nov. Tražio je od mene novac, ali u tom trenutku nisam imao da mu dam. Nakon toga je počeo da me psuje i vređa. Najviše me pogodilo to što mi je psovao majku.

U tom momentu nisam snimao niti sam uspeo odmah da reagujem kako treba. Pozvao sam admina koji je došao, ali taj igrač tada više nije ništa govorio. Zbog svega što mi se u tom periodu desilo i zbog uvreda koje sam dobio, izgubio sam kontrolu i u afektu sam počeo da vređam projekat.

Znam da to nije bilo ispravno i iskreno se kajem zbog toga. Prvo sam dobio ban na 7 dana, a nakon toga i blacklistu.

Na ovom projektu igram već duže vreme, ovde sam upoznao mnogo prijatelja i uvek sam se lepo provodio. Nikada ranije nisam pravio ozbiljne probleme niti kršio pravila i stvarno mi je žao što sam u trenutku nervoze napravio ovakvu grešku.

Molim vas da uzmete u obzir situaciju u kojoj sam bio i da mi pružite još jednu šansu. Spreman sam da prihvatim bilo kakvu kaznu samo da ponovo mogu da igram na serveru.

Takođe, možete proveriti koliko sam Grand Coins kupio, jer verujem da to pokazuje koliko mi je stalo do ovog projekta i da nisam imao nameru da vređam server ili administraciju.

Još jednom se iskreno izvinjavam administraciji i svim igračima zbog svog ponašanja i nadam se da ćete mi dati još jednu priliku.

Hvala na razumevanju.

Top Bottom