Sayın yetkililer, çok uzun zaman önce hile yaptığım için oyundan men edildim, o kadar uzun zaman önce ki hatırlamıyorum bile. Çok uzun zamandır EN3'te oynuyorum ve hatalarımdan ders çıkarırsam EN1'e geri dönmeyi çok istiyorum. Çok uzun zaman geçti ve ikinci ve son bir şans istiyorum; daha önce hiç böyle bir şey yapmadım. EN3'teki temiz sicilime de bakabilirsiniz; hiçbir hile kullanmadım. Lütfen beni affedin yetkililer, ikinci ve son bir şans istiyorum, daha önce hiç böyle bir şey yapmadım, neredeyse 2 yıl oldu ve artık yaşlanıyorum... Lütfen karar vermeden önce iki kez düşünün, herkesin ikinci bir şansı hak ettiğine inanıyorum ve umarım hepiniz bana ikinci bir şans verirsiniz. İkinci şansınızı boşa harcamayacağım ve daha önce hiç böyle bir hata yapmadım. Bunu okuduğunuz için teşekkür ederim ve umarım hepiniz bana EN1'deki eski arkadaşlarımla tekrar oynama şansı verirsiniz. Çok özledim. Her şey için teşekkür ederim ve geçmişte yaptığım hatalar için özür dilerim. Bilgisayarımı doğrulamak isterseniz, sorun değil. Bunu okuduğunuz için teşekkür ederim ve size en iyi dileklerimi sunarım. Saygılarımla.
Moderasyon için seçin.
Hepinizi çok özledim.
Moderasyon için seçin.
Hepinizi çok özledim.