Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
74061
Players nickname
Daniel Nuggetic
Administrators nickname
Milos Borge
Date
Mar 7, 2026
Time
20:00
Proofs
xxx

Daniel Nuggeticc

Player
Player
Postovana administracijo,

Dragi, Milose ovo nije nista protiv tebe ili tako to ali ja mislim da stvarno to nije u redu.

Ovako ja kad sam bio na intervju za FIB i ostale organziacije pod pravilo "Sta je tebi strogo zabranjeno kao lideru ja sam rekao": "Igrati na drugim GTAV/SAMP projekte" i nisam dobio gresku. Dok ovde jesam zato sto nisam rekao na discordu i jos su to racunali kao 1 gresku ne 0,5 a i za FIB su bili novi kriterijumi i racunali su 0,5 gresaka. Takodje za isto to pravilo ja sam dao odgovor "Igrati protiv sfere svoje organizacije" i dobio gresku dok na svim ostalim ispitivanjima nisam. Voleo bi da se malo ovo pregleda hvala ! I takodje je stvarno neispravno vazi na ispitvanju koji se odrzao 2 dana pre ovoga a ovde ne vazi. A to za kriterijume lidera j bilo poslati pre intervju-a za FIB.

-Daniel Nuggetic 💕

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Nema vise 0.5 , ima tacan ili netacan odgovor , kriterijumi su poostreni
Imao si 3 polu odgovorena pitanja sto su 3 netacna odgovora - 3 greske

Nisu navedeni Discordi drugih Projekata u sta je zabranjeno Lideru strogo
Nisi naveo da je Twink nalogu zabranjeno , ti kazes da je logicno , al nama je trebao tacan odgovor ne logika
Naveo si da ne mogu da napuste FZ tokom svoje sluzbe sto nije tacno u pravilima pise da mogu uz odobrenje lidera

Administrator je donio ispravnu odluku

Status
Not open for further replies.
Top Bottom