Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
47164
Players nickname
Roko_Pluxury
Administrators nickname
Milos_Borge
Date
Mar 7, 2026
Time
20:00
Proofs
xxx

Roko-__-

Player
Player
Poštovana administracijo,
na ispitivanju za NG sam imao 3 greske. Greske su bile:
1. Nisam naveo snajpere kao oruzije koje se ne sme koristiti na eventima
2. rekao sam "Zabranjeno je igranje na drugim RP projektima
3. Za ulazak u hq bande sam rekao "moze, kada je racija."
---------------------------------------------
1. smatram da bi to trebalo biti 0,5 greska jer sam naveo 1 od 2 oruzija koja se ne smeju koristiti.
2. Igranje na drugim RP projektima sam na do sada 4 ispitivanja rekao isto i nikad mi nije bila greska, a sada je greska sto nisam naveo i na discordima drugih servera te smatram da mi ovo nebi trebala biti greska jer nakon pregleda mog discorda su videli da nisam na nikojem discordu.
3. Za ulazak u HQ u pravilima PZD 1.13 Naslovni okrug bande je mjesto (lubanja na karti) gdje je banda najaktivnija, a naslovni okrug bande smatra se gusto naseljenim mjestom kriminalaca gdje državni namještenici ne mogu doći bez razloga IC (npr. Raid ). nigde ne pise da se moze uz pricu sa liderom, a ja kao igrac to nebi nigde mogao znati jer nigde ne pise.
Smatram da bi trebao imati 0,5 greski, a ne 3 greske. Po tome ja bi tebao biti leader, a ne Sergei.

Milose nije nista protiv tebe.

Roko-__-

Player
Player
U Geto pravilima pise 1.3 U sjedištu bande zabranjen je posjećivanje bez razloga IC (npr. racija, razgovor sa zamjenicima/vođom) za sve organizacije. | UPOZORITI a kolko ja znam geto pravila i pravila za drzavu su razlicite stvari jer meni je postavljeno pitanje "Kada je drzavnim organizacijama dozvoljeno da udju u HQ bande", a to se odnosi na pravila za drzavu ne geto pravila.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Nema vise 0.5 , ima tacan ili netacan odgovor , kriterijumi su poostreni
Samim time 2 pitanja iznad sam si mi napisao da si dao polu odgovore sto znaci to su 2 greske
Sto se tice ovog

"meni je postavljeno pitanje "Kada je drzavnim organizacijama dozvoljeno da udju u HQ bande", a to se odnosi na pravila za drzavu ne geto pravila. "

U pitanju nije bilo navedeno tako , vec uopsteno , Kada smijes , nije receno ovo Drzavnim organizacijama

Administrator je donio ispravnu odluku

Status
Not open for further replies.
Top Bottom