Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved G.P.6.15 Fail RP PG I 25487 40416 81886 66708

Status
Not open for further replies.
Your ID
80418
Players nickname
Mile Travolta
Suspect ID
40416 81886 66708
Date of violation
Mar 7, 2026
Time of violation
15:21
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=LJlWdXTWbno

zli

Player
Player
Pucaju iz SAHP stanice po meni i mom autu
Lažu govore da oni nisu pucali onda govore da jesu pucali ali da nisu znali da pucaju u mene
Govore kako oni mogu to raditi jer njih neko maltretira cijeli dan ispred stanice što mene uopće nije briga
Nakon toga odlazim po oružje jer sam najavio da ću se sad ja vratiti sa puškom i pucati po njima pa da vide kako je to
Naravno nisam ubio nikoga jer sam pucao više iz protesta ali oni mene jesu nebitno
Vode me u stanicu 2 policajca koja odbijaju dati legitimaciju i odbijaju pustiti me da zovem advokata
Jedan policajac piše jednu kaznu drugi policajac bježi i treći policajac piše još jednu kaznu
Niti jedan od tri policajca nisu priložili legitimaciju jer im se to može ali je protiv pravila igre
Svaki policajac kad sam ukazao šta radi krivo bježi i predaje me drugom policajcu
Na kraju završavam u samnici iz neznam kojeg razloga

Pero Black

Player
Player
Ja sam ovaj policajac sa ID 74006.
Kao prvo kako si me vido da sam iza kolege koji te vodi u samnicu, kao drugo odkud tebi to da sam ti ja odbio dati legitimaciju ja sam ti dao legitimaciju i bio sam ti reko kad smo se popeli da cu ti dat legitimaciju cim te kolega smjesti u celiju (jer da te tu odvezo mogo si pobjec) a kolega te nije vodio prema celiji neko prema samnici kada sam to shvatio reko sam mu da stane i pokazo sam ti legitimaciju.

Marko Shaykk

Player
Player
Colega dobices za G.P 6.15
Pucaju iz SAHP stanice po meni i mom autu
Lažu govore da oni nisu pucali onda govore da jesu pucali ali da nisu znali da pucaju u mene
Govore kako oni mogu to raditi jer njih neko maltretira cijeli dan ispred stanice što mene uopće nije briga
Nakon toga odlazim po oružje jer sam najavio da ću se sad ja vratiti sa puškom i pucati po njima pa da vide kako je to
Naravno nisam ubio nikoga jer sam pucao više iz protesta ali oni mene jesu nebitno
Vode me u stanicu 2 policajca koja odbijaju dati legitimaciju i odbijaju pustiti me da zovem advokata
Jedan policajac piše jednu kaznu drugi policajac bježi i treći policajac piše još jednu kaznu
Niti jedan od tri policajca nisu priložili legitimaciju jer im se to može ali je protiv pravila igre
Svaki policajac kad sam ukazao šta radi krivo bježi i predaje me drugom policajcu
Na kraju završavam u samnici iz neznam kojeg razloga

Denis Miic

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam prihvatiti ovu žalbu

ID 80418 će biti kažnjen za Generalno Pravilo 6.15

Morate izdati validan zahtev sa IC razlogom i brojati 5 sekundi pre nego sto nekog ubijete/pocnete da ga pucate
Fail rp nije prekrsen ti si trazio legitimaciju onog sto te hapsio kad je on vec otisao !

Status
Not open for further replies.
Top Bottom