Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
11830
Players nickname
Nikola Tator
Suspect ID
82237
Date of violation
Mar 10, 2026
Time of violation
00.00
Proofs
https://youtu.be/sFPp3N0y1YE?si=BPaAsAYDacYDqpl3

Nikola Turor Videces

Player
Player
Igrač krsi svakakva pravila. Skemer + kupuje pare u igrici i tako dalje… Nije mi to danas cilj, al imam dokaze za kupovanje para u igrici , koje cu okaciti za koji dan,
Imam sumnju da je u roku od oktobra 2025 godine, do sada 2026 godine delio svoj akaunt i igrao sa drugim ip adresa… i prenosio je stvari sa svog main akaunta na svoj twink akaunt.

Nikola Turor Videces

Player
Player
Kupovao je svakakve akauntove od igraca pod imenom ,, Kimi Rubiroza” , od njega kupuje i pare in gejm od cega je i napravio fam. Imam snimak kad su mu trebale pare za kucu rekao videcu onda sutra da kupim .
Sve dostavljam za kupovanje i skemovanje ovih dana . Molim vas da sve lepo proverite hvala lepo. Pozrdav!

Nikola Turor Videces

Player
Player
Ovih dana ako zalba ne prodje , imam slike kako mi prica na discordu ako oces i ti d akupis imam ti pouzdanog lika jako ,, Kimi Rubiroza “ gde sam mu napisao,, ma sta ce mi i onako ne igram” gde on kaze ok evo ti cene gde je rekao 200m-600e + akaunt sa 9k id… proberite molim vas

mirza muci

Player
Player

IGRAC JE SAM STAVIO SVE KAO STO SE VIDI
IGRAC GP 1.1 11830 DOBIO JE NISAM JA KRIV HVALA

mirza muci

Player
Player
Igrac je stavio , a ti ponesto i uzeo…al necu se mesati resice sve admini ako sam ja pogresio odbice
halo dijete tebi je 13 godina meni 29 momak je dobijo pera ban i GP1.1 i nesto a vama nemogu da ti te stvari nit pare nit ista razumite ima gore gde je momak sam ostavljo stvari itd itd itd vidi se sve Denis Miic

Status
Not open for further replies.
Top Bottom