Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
77529
Players nickname
Lui Alcapone
Administrators nickname
Deda Nikola
Date
Mar 11, 2026
Time
00:00
Proofs
https://youtu.be/cl1Nq1WXUbY?si=Qu3E3wjkORRecX_A

Lui Alcapone

CRIME on TOP!
Player
Ovako bili smo u getu pucali se ja sam ubijen i ostalo mi je jedno minut do smrti u tom trenutku sam ustao sa PC-a jer me je tata zvao da dodjem hitno a ja u tom trenutku ne mogu da mu kazem ne. Ustao sam sa PC i nisam bio sigurno 10,15 min na PC kad sam se vratio bio sam u demorganu za FearRP nije mi jasno kako sam mogao da budem u demorganu za FearRP kad sam svo vreme bio AFK jer ako me zove otac ili majka ja u tom trenutku moram da odem sa PC. Kad sam seo za PC i video da sam u demorganu za Fear vratio sam instant od 5 min i nazalost se ne vidi kako me je poslao al ima snimak 5 minuta kako bukv stojim AFK u demorganu i videcete kako na kraju klipa sedam na PC i pitam kako sam u demorganu kad sam sacuvao Instant. Molim vas da dobro razmotrite ovu situaciju i da mi skinete kaznu iz razloga sto stvarno gledam da ne krsim nikakva pravila i zelim ponovo da se vratim u admine a ova kazna me sprecava u tome. A znam sigurno da ne bi prekrsio ovo pravilo da sam bio tu.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

AFK na mjestu gdje moze da nastane RP je greska sa tvoje strane , kazna ostaje

Status
Not open for further replies.
Top Bottom