By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!.kurtonu gde vidis ovde BA
moj brat nije jos naucio pravila...
Bio sam ti desyncan i idalje si se preznojio da me ubijes + BA![]()
nije ni u jednoj sekundi bio BA, pravila sineBio sam ti desyncan i idalje si se preznojio da me ubijes + BA
Idi pasi travuNe zna se je l gore sto samo znaju sa sotkom da igraju ili sto igraju sa njom i bug abuseaju
+ sta seres da si bio syncan kad nisi... jel ti znas sta pises uopste, jel znas sta znaci d syncBio sam ti desyncan i idalje si se preznojio da me ubijes + BA
Ne ja sam neznalac cccccc,+ sta seres da si bio syncan kad nisi... jel ti znas sta pises uopste, jel znas sta znaci d sync
to je na pocetku, sync ti je kad uzmes cover iza necega a ja te vidim kao pored tog covera...Ne ja sam neznalac cccccc,
Druze kako nisam na tvom povu drzim rev u ruke i pucam te a na tvoj pov bez icega u ruke setam u zid na moj pov nije tako
Hahhaahahahahhaah kakav zakon, dsync moze da se desi bilo kad bilo gdeto je na pocetku, sync ti je kad uzmes cover iza necega a ja te vidim kao pored tog covera...
to ti nije sync jebeniHahhaahahahahhaah kakav zakon, dsync moze da se desi bilo kad bilo gde
ocajan si emine plus ti smrdi bulja
nije bug abuse samo si los i ne mos hitat lika jednomNe zna se je l gore sto samo znaju sa sotkom da igraju ili sto igraju sa njom i bug abuseaju