1. Vaše ime IRL - Jovan
2. Vaše godine - 16
3. Vremenska zona - GMT +1
4. Prosek online po danu - 4+ sati
5. Vaš Discord - jovan28283
6. Vaše ingame ime - Jox Angel
7. Vaš ID - 28283
1.Leader za The Families
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Imam bogato iskustvo u gang RP-u i dobro poznajem način funkcionisanja kriminalnih organizacija na serveru. Proveo sam dosta vremena u The Families-u i drugih sličnih organizacija, tako da razumem kako treba da izgleda organizovana i aktivna organizacija . Kao lider, mogu usmeriti organizaciju da se razvija kroz kvalitetan RP, timski rad i aktivno učešće u događajima na serveru.
2.2 Želim da budem lider The Families jer mislim da ova organizacija može da se razvije u ozbiljan i prepoznatljiv gang na serveru.Kao bivši član više kriminalnih organizacija, poznajem strukturu, funkcionisanje i stil RP-a koji je potreban da The Families bude ozbiljna i poštovana organizacija.
2.3 Imam konkretan plan za rad organizacije – od regrutacije i treninga, do učešća u eventima, zonama i roleplay scenama. Cilj mi je da The Families ima prepoznatljiv stil i reputaciju.Verujem u snagu tima. Kao lider želim da motivišem članove, uvedem disciplinu, ali i RP koji je zabavan i ozbiljan. Već imam mali team ljudi sa kojim bih započeo organizaciju od prvog dana.
Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Svi članovi za organizaciju bice detaljno ispitani RP pravila da udju i time cemo spreciti da nasi članovi organizacije krše pravila grada. Co-Leader i ja bi pratili rad i trud svakog člana organizacije i davali bi im unapredjenje i bonuse.To bi ih motivisalo da budu jos aktivniji da se vise posvete radu organizacije i budu lojalni lideru i visim činovima organizacije.
Ovo bi bili rankovi:
1. Suspend-Član koji je privremeno kažnjen i ne učestvuje u aktivnostima.
2. Newbie-Novi član koji tek ulazi u gang i uči pravila.
3. Ghetto Boy-Početni član koji počinje učestvovati u gang aktivnostima.
4. Ghetto Man-Regularan član koji je već stekao poverenje gangu.
5. Ghetto Team Leader-Član koji vodi manju grupu u akcijama.
6. Grafiti Rookie-Početnik zadužen za šaranje i teritorije.
7. Graffiti Advanced-Iskusniji član koji aktivno radi na grafitima i teritorijama.
8. Grafiti Team Leader-Vođa ekipe koja se bavi grafitima i osvajanjem teritorija.
9. Turfer-Član specijalizovan za osvajanje i odbranu turf teritorija.
10. O.G.-Veteran gangu koji ima veliko poštovanje i iskustvo.
11. Kum-Visoki član organizacije koji učestvuje u važnim odlukama.
12. Co-Leader-Zamenik lidera koji vodi gang kada lider nije prisutan.
13. GODFATHER-Glavni lider i osoba koja ima potpunu kontrolu nad gangom
2. Vaše godine - 16
3. Vremenska zona - GMT +1
4. Prosek online po danu - 4+ sati
5. Vaš Discord - jovan28283
6. Vaše ingame ime - Jox Angel
7. Vaš ID - 28283
1.Leader za The Families
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Imam bogato iskustvo u gang RP-u i dobro poznajem način funkcionisanja kriminalnih organizacija na serveru. Proveo sam dosta vremena u The Families-u i drugih sličnih organizacija, tako da razumem kako treba da izgleda organizovana i aktivna organizacija . Kao lider, mogu usmeriti organizaciju da se razvija kroz kvalitetan RP, timski rad i aktivno učešće u događajima na serveru.
2.2 Želim da budem lider The Families jer mislim da ova organizacija može da se razvije u ozbiljan i prepoznatljiv gang na serveru.Kao bivši član više kriminalnih organizacija, poznajem strukturu, funkcionisanje i stil RP-a koji je potreban da The Families bude ozbiljna i poštovana organizacija.
2.3 Imam konkretan plan za rad organizacije – od regrutacije i treninga, do učešća u eventima, zonama i roleplay scenama. Cilj mi je da The Families ima prepoznatljiv stil i reputaciju.Verujem u snagu tima. Kao lider želim da motivišem članove, uvedem disciplinu, ali i RP koji je zabavan i ozbiljan. Već imam mali team ljudi sa kojim bih započeo organizaciju od prvog dana.
Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Svi članovi za organizaciju bice detaljno ispitani RP pravila da udju i time cemo spreciti da nasi članovi organizacije krše pravila grada. Co-Leader i ja bi pratili rad i trud svakog člana organizacije i davali bi im unapredjenje i bonuse.To bi ih motivisalo da budu jos aktivniji da se vise posvete radu organizacije i budu lojalni lideru i visim činovima organizacije.
Ovo bi bili rankovi:
1. Suspend-Član koji je privremeno kažnjen i ne učestvuje u aktivnostima.
2. Newbie-Novi član koji tek ulazi u gang i uči pravila.
3. Ghetto Boy-Početni član koji počinje učestvovati u gang aktivnostima.
4. Ghetto Man-Regularan član koji je već stekao poverenje gangu.
5. Ghetto Team Leader-Član koji vodi manju grupu u akcijama.
6. Grafiti Rookie-Početnik zadužen za šaranje i teritorije.
7. Graffiti Advanced-Iskusniji član koji aktivno radi na grafitima i teritorijama.
8. Grafiti Team Leader-Vođa ekipe koja se bavi grafitima i osvajanjem teritorija.
9. Turfer-Član specijalizovan za osvajanje i odbranu turf teritorija.
10. O.G.-Veteran gangu koji ima veliko poštovanje i iskustvo.
11. Kum-Visoki član organizacije koji učestvuje u važnim odlukama.
12. Co-Leader-Zamenik lidera koji vodi gang kada lider nije prisutan.
13. GODFATHER-Glavni lider i osoba koja ima potpunu kontrolu nad gangom