POV u prilogu!
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!posalji duzi pov , vidi se da nemas pancir a vec ti je brojano da se odaljis odatle a ti se vracasPOV u prilogu!
Hoćeš možda i muzičku želju?posalji duzi pov , vidi se da nemas pancir a vec ti je brojano da se odaljis odatle a ti se vracas
Pitaj gazdu svoga šta on voli. Čula sam da si samo obični potrčkosta cete od priloga ?
Hoćeš možda i muzičku želju?
Super polozio si likovno za 2 razred osnovne škole. Znaš nacrtati zeku. Bravoooo, ko je malo dobri dječak
opet nije pov od pocetka , on te tu puca daj od bas pocetka(Video se još uploaduje, pa molim za strpljenje)
U videu se vidi da čim postavimo radar, uvijek isti igrači (ovi koji se konstantno raspravljaju na forumu, što se može vidjeti u komentarima iznad), dolaze da baitaju, gaze nas, zabijaju se u barikadu i praktički je nemoguće ostvariti normalan RP, bez da nas ubiju 5 puta u 30 minuta.
Takodje iz POVa se vidi dotični, koji me ubija 2x, te moj kolega koji mi pokušava spasiti život gdje ulazi u obračun sa njima.
Hvala na čitanju i laku noć!