Postovana administracio, ovim putem vam se obracam kako nih se prijavio za Blacklist evade i generalno da prijavim sebe i osobu koja mi he to pomogla da ucinim.
Naime ja sam na acc id-a 7609 dobio ban za odbijanje pc-cheka.
I odlucio sam da je tu kraj.
Ali posle nekog odredjenog perioda moj drugar mi je rekao da se vratim i da mi zajedno otvorimo fem, ja sam se njeckao oko te odluke jer mi je bilo glupo kupovati igricu ispocetka koju vec imam, ali mi je on ponudio da mi kupi i ja sam pristao. Dosao sam pobovo u grad. Neki su me prepoznali neki i ne, moj drugar mi je rekao da ga na pocetku izbjegavam kako on ne bi dobio za neko pomaganje black listanih igraca. Pa sam isao u neke rendom familije da zaradim koji dinar, medjutim nije to dugo trajalo jer sjetite se naseg plana o osnivanju familije. Naslii smo se i zapoceli. Sakupili smo novac i otvorili familiju pod nazivom WhiteBlood.
On mi je davao dosta novca, auta i slicno, pomagao mi i tako neke stvari.
Dok mi nije zabio noz u ledja.
S toga vas molim da mene kaznite za to sto sam uradio, a i njega za to sto mi je pomogao.
Moja banovani id-76096
Moj trenutni id-83341
Njegov id-75967
Nadam se da ce te razmotriti ovu odluku i da ce te postupiti pravedno.
Hamza Cimaev
Naime ja sam na acc id-a 7609 dobio ban za odbijanje pc-cheka.
I odlucio sam da je tu kraj.
Ali posle nekog odredjenog perioda moj drugar mi je rekao da se vratim i da mi zajedno otvorimo fem, ja sam se njeckao oko te odluke jer mi je bilo glupo kupovati igricu ispocetka koju vec imam, ali mi je on ponudio da mi kupi i ja sam pristao. Dosao sam pobovo u grad. Neki su me prepoznali neki i ne, moj drugar mi je rekao da ga na pocetku izbjegavam kako on ne bi dobio za neko pomaganje black listanih igraca. Pa sam isao u neke rendom familije da zaradim koji dinar, medjutim nije to dugo trajalo jer sjetite se naseg plana o osnivanju familije. Naslii smo se i zapoceli. Sakupili smo novac i otvorili familiju pod nazivom WhiteBlood.
On mi je davao dosta novca, auta i slicno, pomagao mi i tako neke stvari.
Dok mi nije zabio noz u ledja.
S toga vas molim da mene kaznite za to sto sam uradio, a i njega za to sto mi je pomogao.
Moja banovani id-76096
Moj trenutni id-83341
Njegov id-75967
Nadam se da ce te razmotriti ovu odluku i da ce te postupiti pravedno.
Hamza Cimaev