Soyadı: KARA GECE
Aile Kurucusu: | Kimlik No: Bay Kante | 239447
Aile Evi Numarası: 1632
Aile Sahipleri Discord: Enes_3428
Aile Lideri Forumu: Bay Kante
Aile Logosu:
Aile Üniforması:
Aile Geçmişi:
Dakar'da Pierre Kante olarak dünyaya gelen Bay Kante, yoksul bir ailede büyüdü. Küçük yaşlardan itibaren sokakların acımasız gerçekliğiyle tanıştı. Çoğu çocuk geleceği hakkında hayaller kurarken, Kante hayatta kalmayı öğreniyordu.
Gençlik yıllarında yavaş yavaş suç dünyasına adım attı. Zekası, sabrı ve soğukkanlı kararları onu kısa sürede diğerlerinden ayırdı. Kante, sokakların önemli bir kuralını anlamıştı: Güç, onu almaya istekli olanlara aittir.
Yasadışı yollarla Amerika'ya göç ettikten sonra, fırsatlarla ve tehlikelerle dolu bir şehir olan Los Santos'a vardı . Başlangıçta, sokaklarda sıradan, tanınmayan bir yüzdü. Ancak adım adım, strateji, sadakat ve acımasız kararlar sayesinde kendi ağını kurmaya başladı.
Bay Kante, sakin kişiliği ve keskin zekasıyla tanındı. Çevresindeki insanları özenle seçerek, sadece ortak değil, aile olarak gördüğü bir ekip kurdu . Sadakat, inşa ettiği her şeyin temeliydi.
Zamanla Kante'nin adı Los Santos'ta yayılmaya başladı. Organize soygunlardan yeraltı anlaşmalarına kadar etkisi hızla arttı. Onunla çalışanlar ona saygı duyarken, ona karşı çıkanlar ondan korkuyordu.
Bugün Bay Kante, şehrin yeraltı dünyasında güçlü bir figür olarak yer alıyor. Her zaman tetikte, her zaman bir sonraki hamlesini planlayan Kante, zirvedeki konumunu korumak için mücadele etmeye devam ediyor.
Kante ailesi için sadece üç kural vardır:
Güç. Sadakat. İntikam.
Aile kuralları:
Aile Kurucusu: | Kimlik No: Bay Kante | 239447
Aile Evi Numarası: 1632
Aile Sahipleri Discord: Enes_3428
Aile Lideri Forumu: Bay Kante
Aile Logosu:
Aile Üniforması:
Aile Geçmişi:
Dakar'da Pierre Kante olarak dünyaya gelen Bay Kante, yoksul bir ailede büyüdü. Küçük yaşlardan itibaren sokakların acımasız gerçekliğiyle tanıştı. Çoğu çocuk geleceği hakkında hayaller kurarken, Kante hayatta kalmayı öğreniyordu.
Gençlik yıllarında yavaş yavaş suç dünyasına adım attı. Zekası, sabrı ve soğukkanlı kararları onu kısa sürede diğerlerinden ayırdı. Kante, sokakların önemli bir kuralını anlamıştı: Güç, onu almaya istekli olanlara aittir.
Yasadışı yollarla Amerika'ya göç ettikten sonra, fırsatlarla ve tehlikelerle dolu bir şehir olan Los Santos'a vardı . Başlangıçta, sokaklarda sıradan, tanınmayan bir yüzdü. Ancak adım adım, strateji, sadakat ve acımasız kararlar sayesinde kendi ağını kurmaya başladı.
Bay Kante, sakin kişiliği ve keskin zekasıyla tanındı. Çevresindeki insanları özenle seçerek, sadece ortak değil, aile olarak gördüğü bir ekip kurdu . Sadakat, inşa ettiği her şeyin temeliydi.
Zamanla Kante'nin adı Los Santos'ta yayılmaya başladı. Organize soygunlardan yeraltı anlaşmalarına kadar etkisi hızla arttı. Onunla çalışanlar ona saygı duyarken, ona karşı çıkanlar ondan korkuyordu.
Bugün Bay Kante, şehrin yeraltı dünyasında güçlü bir figür olarak yer alıyor. Her zaman tetikte, her zaman bir sonraki hamlesini planlayan Kante, zirvedeki konumunu korumak için mücadele etmeye devam ediyor.
Kante ailesi için sadece üç kural vardır:
Güç. Sadakat. İntikam.
Aile kuralları:
- Sadakat Her Şeyden Önce
Gelir. Aile her zaman önceliklidir. İhanet asla affedilmez. - Lidere saygı gösterin.
Bay Kante'nin sözü kesindir. Her üye onun emirlerini sorgusuz sualsiz yerine getirir. - Aileyi Koruyun
Ne olursa olsun, her aile üyesi ailesini ve birbirini korumalıdır. - Sessizlik Güçtür.
Aile şirketleri aile içinde kalır. Faaliyetlerimiz hakkında asla dışarıdakilerle konuşmayın. - Birlikte Güçlü Durun
Bir aile üyesinin sorunu olduğunda, tüm aile onun arkasında durur.
Aile hiyerarşisi: - YENİ ÜYE: Aileye yeni katılan üyelerin rütbesidir.
- Gangster: Ailenin kirli işlerini halletme görevi.
- TURFER: En iyi atıcıların ailesi
- YARDIMCI MÜDÜR: Bu pozisyon, müdür yardımcısına destek olmaktan sorumludur.
- MEMUR YARDIMCISI: Aile kurallarının uygulanmasını denetler ve disiplini sağlarlar.
- EŞ LİDER: Liderin yokluğunda, onun adına kararlar alabilir ve organizasyonu yönetebilir.
- LİDER: Ailenin kurucusudur.