Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected G.P 6.15 P.Z.Z 1.1| 85983 72033 | Dida Kismo

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
85983
Players nickname
Biba Black
Administrators nickname
Dida Kismo
Date
Mar 17, 2026
Time
0000
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=oaEyXevHUrQ

Dominator

Player
Player
Dobar dan administracijo, danas sam dobio kaznu za P.Z.Z.1.1 kao i moj drug GP.6.15.

Lik je 3 puta okacio pov od iste situacije od kojih je samo jedan pov prihvacen a ostala dva su trazena duzi pov (rok 12 sati)

u duzem povu sam ja njemu i odbrojao i rekao razlog (placeno ubistvo) i tu smo se malo jurili sa autima nakon toga je on pobjegao u GREEN ZONE.

i da sta sam ja napravio za P.Z.Z.1.1? stvarno me zanima jer kolko ja znam i kako je abraham napisao 1.1 je ubistvo u zelenoj zoni ali tamo nije bila ne skriptovana zelena

zona tamo je bila doslovna GREEN ZON-A s toga ja njega nebi ni mogao pogoditi a niti ubiti jer nisam zaposljen u drzavnim organizacijama (state).

i sad imam 2 upozorenja iako postoji mogucnost da se ta osoba ne javi u roku od 12 sati sto znaci da zalba nije validna.

molim vas da se meni i mom drugu skine upozorenje jer nije uredu da lik iz spama zalbe i kad vidi da mu ne prihvataju opet okaci i opet isto.

Lp od Biba Black

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Ispravi format

Status
Not open for further replies.
Top Bottom